Arxiu de: José Ignacio Simón “Peke”

L’Artesà tancarà abans de l’estiu per obres

L’Artesà tancarà les seves portes abans de l’estiu per fer reformes necessàries a la coberta i altres parts de l’edifici com ara la cuina o el pati. L’Ajuntament obrirà, a més, un nou concurs per la gestió d’aquest espai amb un nou aplec de condicions que reguli les activitats que es realitzin.
S’acaba, per tant, la gestió de l’Artesà per José Ignacio Simón, més conegut com a PEKE, qui l’ha portat endavant durant gairebé dues dècades. Tot i els problemes amb els veïns, Simó s’ha mostrat content per aquests anys i ha dit que han treballat de valent per millorar la zona i el local.
Segons l’Ajuntament, es preveu que les obres acabin a finals d’aquest 2013.

El ‘Delta’ organitza un debat sobre EuroVegas

L’Auditori del Cèntric Espai Cultural ha acollit un debat a sis bandes sobre l’impacte de la instal·lació al Prat de l’EuroVegas. Representants del teixit polític, social i econòmic van argumentar els pros i contres de la possible instal·la…

L’Auditori del Cèntric s’omple pel debat sobre l’Eurovegas

El Periòdic Delta ha organitzat un debat sobre el projecte Eurovegas amb un gran èxit d’assistència. Hi han intervingut Sergi Alegre (ICV), tinent d’alcalde d’urbanisme de l’Ajuntament del Prat; Antonio Gallego, portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament del Prat; José García, vicepresident de Depana; José I. Simón “Peke”, empresari d’oci i restauració del Prat; Carlos Fdz. Rovira, aquitecte; i Josep M. […]

El Periòdic Delta organitza un debat sobre Eurovegas

El dimecres 28 de març a les 19h al Cèntric, el Periòdic Delta organitza un debat titulat: “L’impacte d’Eurovegas sobre el Prat”.