Arxiu de: Jose Manuel Bautista

El Marina Llevant organitza les 12 Hores de Petanca

Les pistes de la plaça Louis Braille s’han omplert de jugadors i aficionats a la petanca, en la competició de dotze hores organitzada pel club petanca marina llevan. Un torneig de barri, de lligam, en què moltes persones poden passar una bona estona competint i gaudint de la petanca. En total s’hi apleguen 56 jugadors, […]

El Marina Llevant tanca la temporada de petanca

El Club Petanca Marina Llevant ha tancat la temporada amb el torneig celebrat a les pistes de la plaça Louis braille, un torneig que serveix per concloure la temporada a nivel organitzatiu.
El balanç esportiu ha estat més que positiu pel club, complint els objectius que s’havien marcat a principi de temporada. Èxit del primer equip, bona campanya del segon i salt de qualitat de l’equip femení.
El club petanca marina afrontará l’inici de campanya vinent amb el repte de mantenir el nivell de l’equip femení a una categoría superior i amb la il.lusió de veure com el primer equip masculí aconsegueix el somiat ascens.

La petanca al Prat, en expansió

El Club Petanca Prat i el Club Petanca Marina han organitzat la primera melé social de petanca que es celebra al Prat. Aquesta primera melé s’ha disputat a les pistes de petanca dels Jardins de la Ribera i s’hi han apuntat 120 jugadors, per tant …