Arxiu de: Josep Costa

Presentació del llibre dels 40 anys del Kaddish al Cèntric

40 anys de vivències i anècdotes al Teatre Kaddish, sintetitzades i recollides en un llibre… una empresa que, segons els implicats en la seva confecció, ha estat complicada però alhora gratificant… i que ha estat impulsada i editada per l’Associació Tintablava. La sala d’actes de la Biblioteca Municipal ha acollit aquest dijous al vespre la […]

Encara es poden presentar candidatures als Premis Ciutat del Prat 2014

El termini acaba el 17 de gener proper

Salvador Espriu obre el Festival de Poesia

El Festival de Poesia al Prat presenta diferents activitats culturals durant aquest mes de juliol cada dimarts a les nou del vespre. El cicle ha començat amb un espectacle per celebrar el centenari de Salvador Espriu als jardins de Torre Muntadas amb la col•laboració d’actors i actrius del Teatre Kaddish.
La propera cita també serà als jardins de Torre Muntadas amb “Sopa de Poetes”. El col•lectiu pratenc presenta “Polònia”, un recital que recull obres de poetes polonesos contemporanis. Després, el cicle d’activitats es traslladarà al Cèntric amb Francesc Anyó i Miquel Juan que oferiran “Estellés de mà en mà”, un espectacle on la poesia i la música es fusionen. I les encarregades de tancar el Festival de Poesia d’aquest any seran la cantant pratenca Sílvia Comes i la poetessa Sílvia Bel. Totes dues presenten “Aparaulades”, una obra poètica i musical.

El Teatre Kaddish estrena a la Sala Muntaner de Barcelona

Fins al 10 de juliol s’hi representa “Gertrude Stein i una senyoreta de companyia”

Els èxits de l’escena barcelonina, al Modern

Les produccions d’èxit de teatre, música i dansa dels escenaris barcelonins aterraran a la nova temporada del teatre Modern. Les propostes d’arts escèniques es completen amb els espectacles de petit format als centres cívics Jardins de la Pau i Sant Jordi-Ribera Baixa.