Arxiu de: Josep Ferret

Atorgats els sisens Premis Ciutat del Prat

L’auditori del Cèntric Espai Cultural ha estat un any més l’escenari dels Premis Ciutat del Prat. Uns guardons que en la seva sisena edició han reconegut a tres persones a títol individual i una entitat de la ciutat que han destacat per la seva trajectòria exemplar tot i que en ocasions sigui desconeguda.

The post Atorgats els sisens Premis Ciutat del Prat appeared first on elPrat.tv.

Lliurada la sisena edició dels Premis Ciutat del Prat

L’historiador Josep Ferret, l’investigadora científica Carlota Dobaño, el sommelier Joffre Tarrida i el Club de Bàsquet Prat són les persones i l’entitat guardonades enguany

Reconeixement a la feina dels Mossos al Dia de les Esquadres

El Dia de les Esquadres serveix per retre homenatge a la feina diària dels Mossos. Per això es destaquen i reconeixen públicament diverses accions per la seva vàlua. Enguany s’han atorgat més de 30 reconeixement…

Homenatge a la feina diària dels Mossos

El dia de les esquadres serveix per retre homenatge a la feina diària dels Mossos. Per això es destaquen i reconeixen públicament diverses accions per la seva vàlua. Enguany s’han atorgat més de 30 reconeixements. A més s’ha pogut fer la presentació del llibre Els Mossos d’Esquadra al Prat 1902-1932 ja que l’any passat no va ser possible per motius de salut de l’historiador pratenc.

També s’ha fet entrega dels diplomes als millors treballs artesanals de la gent gran del Prat que ha participat en el concurs organitzat pels Mossos.
El nou cap de la comissaria del Prat ha destacat que la feina dels Mossos és vocacional i al servei de la ciutadania

Pel consistori la seva tasca és imprescindible pel manteniment de la bona convivència i per tant de la cohesió social. La Coral Lo Llobregat de les Flors ha posat el punt i final a la diada amb la interpretació del cant dels Segadors.

La història de la sardana de principis del segle XX

el pratenc Josep Ferret i Pujol ha presentat el llibre ‘El moviment sardanista al Prat, 1906-1936’, un recorregut per la sardana a la nostra ciutat durant aquest període.
En són protagonistes les entitats i activitats que es desenvolupaven arrel d’aquesta tradició catalana. El llibre ha estat publicat per l’editorial pratenca Rúbrica i ha comptat amb el suport de l’entitat Amics del Prat.

Un llibre recull els primers anys dels Mossos al Prat

Fins al 1902 no hi va haver cap policia al Prat. Va ser aquell any que va arribar la primera parella de Mossos al municipi. Ara un llibre recull la història dels mossos des d’aquest any i fins el 1932. És la nova obra de Josep Ferret també que també ha escrit, entre d’altres, Els […]