Arxiu de: Josep Maria Canalías

Lliurats els cinquens Premis Ciutat del Prat

El Periòdic Delta, la professora de l’institut Salvador Dalí, Alba Sabaté, el medallista Daniel Gómez i la colla de Diables del Prat. Les trajectòries professionals i personals d’aquestes persones i entita…

Lliurats els Premis Ciutat del Prat 2013

L’actuació de l’humorista Peyu ha donat el tret de sortida a la cinquena edició dels Premis Ciutat del Prat a l’auditori del Cèntric. Aquests guardons reconeixen la tasca d’entitats i persones a títol individual que contribueixen a fer del Prat una ciutat millor.
El primer premi ha estat pel Periòdic Delta, pioner de la comunicació local a la ciutat. Més de 35 anys compromesos amb la informació de proximitat.
La tasca de més de 25 anys de la professora de secundària Alba Sabaté també ha estat destacada en aquests premis. A banda de la seva aportació a la docència, també ha publicat novel•les i reculls de poesia obtenint diferents premis.
I el moment més emocionant de la nit ha estat durant l’entrega al medallista Daniel Gómez. Un reconeixement als seus èxits esportius però també a la seva constància i superació personal
I …així han recollit els Diables el seu premi Ciutat del Prat 2013. Una entitat que ha estat reconeguda, segons el jurat, per la difusió i contribució a la cultura popular local.
Amb aquesta cinquena edició es consoliden uns premis que suposen el reconeixement a les trajectòries personals i d’entitats més significatives de la nostra ciutat.

El ‘Delta’ organitza un debat sobre EuroVegas

L’Auditori del Cèntric Espai Cultural ha acollit un debat a sis bandes sobre l’impacte de la instal·lació al Prat de l’EuroVegas. Representants del teixit polític, social i econòmic van argumentar els pros i contres de la possible instal·la…

L’Auditori del Cèntric s’omple pel debat sobre l’Eurovegas

El Periòdic Delta ha organitzat un debat sobre el projecte Eurovegas amb un gran èxit d’assistència. Hi han intervingut Sergi Alegre (ICV), tinent d’alcalde d’urbanisme de l’Ajuntament del Prat; Antonio Gallego, portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament del Prat; José García, vicepresident de Depana; José I. Simón “Peke”, empresari d’oci i restauració del Prat; Carlos Fdz. Rovira, aquitecte; i Josep M. […]

El periòdic Delta renova el seu disseny

La revista d’informació local DELTA canvia el seu disseny per adaptar als nous temps la seva publicació. El periòdic, que s’edita des de l’any 1977 i no depèn de cap administració pública o empresa privada, és un referent periodístic a la comarca i tracta temes de reflexió, política, societat i esports entre d’altres.