Arxiu de: Josep Rabat

Carrefour recull més de 400 quilos de menjar

Carrefour El Prat ha organitzat una pedalada solidària. Per cada kilòmetre que s’ha fet , s’ha aconseguit un quilo d’aliments que han anat a parar al Punt Solidari del Prat. A més, Carrefour i la Creu Roja del Prat recolliran durant aquest cap de setmana material escolar per les famílies que més ho necessiten.

El Carrefour del Prat recull tones d’aliments per al Punt Solidari

El centre comercial aplega 5.558 kg donats pels clients i clientes

Carrefour dóna 5,5 tones d’aliments al Punt Solidari

Carrefour ha fet entrega al Punt Solidari del Prat dels més 5.500 quilos de menjar recollits a la campanya que va dur a terme els passats dies 5 i 6 d’abril. És la vegada que més quilos de menjar s’han recollit a la història d’aquesta campanya.
S’ha recollit llet, conserves, arròs, pasta, farina, sal i sucre que serà repartit entre les famílies que més ho necessiten del Prat. Tot plegat, a través dels serveis socials de L’Ajuntament que s’encarreguen de distribuir i assignar aquests recursos.
Però Carrefour del Prat ha anat és enllà: de la quantitat recollida d’aquesta campanya, doblen aquesta xifra i han aportat uns altres 5.500 quilos de menjar que s’han entregat a la Fundació Banc d’Aliments de Barcelona. Un gest que també pot fer arribar més aliments al Punt Solidari del Prat ja que el Banc d’Aliments de Barcelona, al mateix temps, distribuirà aquesta donació a diferents entitats socials de tot Catalunya.
S’espera que a la segona meitat de l’any, Carrefour torni a fer una campanya semblant de recollida d’aliments.

El Carrefour del Prat dóna més de 5,5 tones d’aliments pel Punt Solidari

El Centre Comercial Carrefour del Prat ha fet entrega de més 5.500 quilos d’aliments al Banc d’Aliments de la ciutat, més conegut com el Punt Solidari. Aquest supermercat va fer una campanya de recollida d’aliments els p…