Arxiu de: Juan Martínez

L’Atlètic Prat acaba una temporada complicada

L’Atlètic Prat ha finalitzat la temporada mantenint-se, un any més, en tercera catalana. L’equip, que va canviar de tècnic a principis de temporada, ha assolit el seu objectiu principal per a aquest any. Durant la segona volta, l’equip ha tingut molta pressió, una segona volta on han tingut moments bons, fent fins a 16 punts seguits, i moments més dolents, però finalment han aconseguit remuntar i salvar-se del descens.
La progressió de l’equip ha sigut molt bona i Juan Martínez valora molt positivament la temporada. Tot i aconseguir l’objectiu, l’entrenador de l’Atlètic Prat no continuarà la propera temporada. La temporada vinent, l’equip s’enfrontarà al repte de mantenir la categoria amb un nou entrenador.

L’Atlètic Prat lluita per la permanència

L’Atlètic Prat ha encadenat la millor ratxa d’aquesta temporada: 4 victòries en els darrers 4 partits, i 15 punts dels últims 18 en joc, unes guarismes que permeten a l’equip de Sant Cosme allunyar-se de les posicions vermelles i encarar sense urgències el que queda de segona volta. Els gols estan arribant: 16 en els últims 6 partits, i també les remuntades agòniques, com la protagonitzada contra el Pubilla Casas, després de capgirar un resultat advers de 0-2, i situar-se amb 3-2 amb gols de Miguel, Joaquin i Edgar.

Difícil inici de temporada per l’Atlètic Prat

L’Atlètic Prat, poc a poc i amb pas ferm, comença a revertir la dinàmica negativa que l’ha situat a la zona vermella de la Tercera Catalana Grup 10. Amb la victòria contra el Montbau al Julio Méndez, remuntada inclosa, es comença a materialitzar …