Arxiu de: Kamal Jamali

Més d’un miler d’atletes a la Cursa Delta Prat

La Cursa Delta Prat ha arribat a la seva catorzena edició amb 1.150 participants. Organitzada pel Periòdic Delta i el Pratenc Associació d’Atletisme i amb el suport de l’Ajuntament del Prat i CatalunyaCaixa.
Enguany, la cursa, de 10 quilòmetres de recorregut, ha estat passada per aigua… pluja fina durant el decurs de la cursa però amb algun tram en què ha plogut amb més intensitat. El guanyador masculí absolut de la prova ha estat Kamal Jamali, del Pratenc, prenent el relleu de José Luis Blanco i Sergio Enríquez, amb un temps de 31’ i 40’’. La primera corredora en creuar la línea d’arribada ha estat per segon any consecutiu Hasna Bahom. L’organització ha considerat positiva la millora del recorregut que s’ha realitzat, canalitzant un tram de cursa per l’Avinguda Verge de Montserrat i fent dues voltes al mateix circuit urbà. Tant organitzadors com participants, ben satisfets de com ha transcorregut la jornada. Per acabar, entrega de premis, fotografies dels campions, entrega de regals, i el tret de sortida a la carrera dels més menuts, la novena edició de la cursa infantil.

Hasna Bahom i Kamal Jamali, vencedors de la Cursa Delta Prat

La prova bat el rècord de participació amb 1.050 corredors i corredores inscrites

Èxit de la primera Mitja Marató del Prat, amb 600 participants

Els participants han valorat força positivament el circuit, molt pla i interessant

Èxit de la primera Mitja Marató del Prat

El Pratenc Associació d’Atletisme ha organitzat la primera Mitja Marató Ciutat del Prat i la primera cursa de 5 km Ciutat del Prat. Un total de 1200 corredors han passat pels carrers del Prat en un circuit ideal per fer marca. Carlos Castillejos i Nacho Cáceres han volgut acompanyar els participants i han rodat durant uns quilòmetres. Els dos olímpics coincideixen que la Mitja del Prat és el que el municipi necessitava.
El guanyador de la mitja ha estat l’atleta del pratenc Kamal Jamali, amb un temps d’ 1 hora, 9 minuts i 36 segons. Sergio Enriquez, també del pratenc, ha arribat segon a dos minuts vint segons del Kamal. La primera dona ha estat Carla Roures, amb un temps d’1 hora 33 minuts 37 segons. Tots tres participants han gaudit del recorregut.
Més de 600 persones han disputat la mitja marató, que ha agradat a tothom, sobretot pel circuit pla.
Tot i que la mitja coincidia amb una altra cursa de la mateixa distancia i s’ha disputat a només dues setmanes de la Marató de Barcelona, aquesta primera edició ha estat un èxit.