Arxiu de: Lluís García

Les millors imatges del Delta, premiades

Gairebé 200 instantànies s’han presentat al Concurs Fotogràfic Delta. La sala d’actes de la biblioteca ha acollit el lliurament d’aquests premis en la seva vint-i dosena edició, una convocatòria que ha tingut 4 categories: el millor paisatge, caça fotogràfica, macrofotografia i la novetat: ‘Instagram’.

Els guanyadors han estat: de la categoria paisatgisme, Leo Cristóbal MBELE, amb la fotografia ‘Colors de la tardor’, de la categoria Caça Fotogràfica, Francisco Valverde amb la instantània ‘Capó Reial’, i finalment, de la categoria Macrofotografia el premi ha anat a parar a Alba Guapo amb la imatge ‘Duo de libelulas al amanecer’.
Les fotografies es poden veure al hall de la Biblioteca Antonio Martin Sánchez fins el 13 de gener de 2014.

Lliurats els guardons del ClickPrat a la FotoFesta

Aquest dissabte s’ha celebrat la quarta FOTOFESTA al centre cívic Jardins de la Pau i a la seu de l’agrupació fotogràfica Prat. Tot un seguit d’activitats per apropar al públic a la fotografia i que ha acabat amb l’entrega de premis de l’11é CLICKPRAT

30 anys del Pratimag amb èxit de partipació

El concurs nacional de fotografia Pratimag, organitzat per l’Agrupació fotogràfica del Prat arriba a la seva trentena edició. Celebrat al Centre Cívic Jardins de la Pau, en aquesta darrera edició s’han presentat al voltant de 250 fotografies i 60 autors.

Les millors imatges del Delta al Cèntric

El hall de la Biblioteca Municipal Antonio Martín Sánchez acull fins el 14 de gener la mostra de les millors imatges presentades al Concurs Delta que organitza l’Associació Fotogràfica Prat.

Prop de 350 fotografies al Pratimag 2012

Una vuitantena d’autors han presentat prop de 350 instantànies al Concurs Nacional de Fotografia, el Pratimag. La 29ena edició ha estat organitzat per l’Agrupació Fotogràfica Prat i s’emmarca dins el calendari de certàmens de la Federació C…