Arxiu de: Mª Rosa Cano

Arrenca el 3er Quintotapa amb èxit rotund

El tercer Quinto Tapa ha començat amb una molt bona acollida, en alguns establiments només el primer cap de setmana s’han servit 400 tapes. En total enguany són 32 locals els que ofereixen un quinto més una tapa potablava o la tapa de la casa. Per l’organització tothom està molt implicat i són un exemple a la comarca.

La xarxa El Prat Degusta’l incorpora quatre nous restaurants pratencs

A partir del setembre, El Prat Degusta’l té previst iniciar un nou pla d’activitats de difusió i promoció dels restaurants adherits. Aquestes activitats tindran el seu punt culminant en la propera edició dela Fir…

Nous restaurants a la xarxa El Prat Degusta’l

Els restaurants Axarquía, La Castellana, Oeste Bar i El Regust s’han incorporat a la Xarxa de restaurants El Prat Degusta’l. D’aquesta manera ja són divuit els establiments que formen part d’aquesta iniciativa que busca fomentar la gastronomia local: especialment el pollastre pota blava i la carxofa Prat.
Una qualitat que s’aconsegueix preparant els productes de forma elaborada. Cada restaurant ofereix una recepta diferent de pollastre potablava i carxofa Prat. D’aquesta manera, els pratencs poden degustar els productes autòctons en les seves diferents varietats.
A partir del setembre, El Prat Degusta’l té previst iniciar un nou pla d’activitats de difusió i promoció dels restaurants adherits. Aquestes activitats tindran el seu punt culminant en la propera edició de la Fira Avícola de desembre.