Arxiu de: Manel Raigon

El juvenil de l’AE Prat busca regularitat

L’AE Prat juvenil no acaba de trobar el camí de la regularitat: des de la jornada 9 del campionat que no és capaç d’encadenar dues victòries seguides. Concretament, a partir de la jornada 5, el conjunt d’Oliver Lima va acumular 7 partits invicte de manera consecutiva, 6 victòries, i 1 empat. Enfront del Premià, a casa, l’equip tenia una oportunitat d’or per fer bona la victòria a un camp complicat com és el dels Germans Gonzalvo de Mollet. Malgrat posar-se 2-0 en el marcador amb 2 gols de Manel Raigon, el primer de penal a l’estil Panenka i el segon de fort cacau des de la llarga distància, l’equip ha acabat empatant a 2.
Una de les assignatures pendents de l’equip és acumular el mateix bagatge positiu a casa del que aconsegueix a domicili. 6 victòries fora, contra rivals com el Jàbac o el Lleida, i després només 3 partits guanyats a casa. Una altra de les facetes a millorar és la defensiva per tal de no rebre tants gols i rendibilitzar millor els que materialitza.
Els dos propers partits contra Vilassar de Mar i Farners poden ser decisius en les aspiracions de permanència de l’equip, a més de suposar un estímul important per un conjunt que està fent ben les coses a la Lliga Nacional, malgrat la gran major part de la plantilla sigui nova i repeteixin poques cares respecte l’any passat.