Arxiu de: Marta Rovira

Punt i final a la campanya electoral al Prat

La campanya electoral ha posat el punt i final a dues setmanes d’activitat intensa a peu de carrer i mítings on les deu candidatures que concorren als comicis municipals de diumenge han donat a conèixer el seu programa electoral.

El president d’ERC al Prat denuncia les pintades amenaçadores que han aparegut a casa seva

L’agrupació local d’Esquerra Republicana ha refermat el seu suport a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. Ha estat després de les pintades amenaçadores que han aparegut a casa del seu president, Jordi Ibern, …

Nova edició del Sopar de la República d’ERC

Esquerra Republicana veu poc probable un Govern de Concentració amb el Partit dels Socialistes i Convergència i Unió tal com ha ofert el president de la Generalitat, Artur Mas. Així ho ha assenyalat la secretària general d’Esquerra, Marta Rovira, al tradicional Sopar de la República que ha organitzat l’agrupació local del Prat aquest divendres.
Esquerra també està a l’espera que el Govern espanyol detalli quin serà el sostre de dèficit per la Generalitat i si l’Executiu central pagarà algun dels deutes que té pendents per tal de negociar els pressupostos d’aquest any encara sense cap acord sobre la taula. Respecte a la possible creació d’un Govern de concentració que oferia el president Artur Mas, els republicans ho veuen complicat després que no hagi hagut cap acord en matèria social i econòmica.