Arxiu de: Martí Miquel

El festival Sopes del Món es consolida

La sisena edició del Festival Sopes del Món que organitzen GATS i el Centro Extremeño Ruta de la Plata ha estat enguany passat per aigua. Un total de 24 sopes ben diferents han participat al certamen que ja està del tot consolidat.

El grup local del Coop 57 al Baix Llobregat es presenta al Prat

El Coop 57 és una eina de finançament per a les cooperatives de treball i altres entitats de l’economia social. Cada cop són més les persones i els projectes que hi participen, i aquesta expansió està seguint un model en xarxa. El teixit social de cada territori s’organitza en grups per a gestionar-se autònomament.  L’associació pratenca GATs s’ha decidit a impulsar un grup a la comarca, i dijous 7 de març es va fer la presentació.

Es presenta la cooperativa COOP57 al Baix Llobregat

La cooperativa COOP 57 dóna finançament i suport a projectes d’economia social. És una entitat emmarcada dins de la banca ètica tot i que ells mateixos asseguren que no són un banc. Parlen de socis i no de clien…

La cooperativa COOP57 es presenta al Prat

La cooperativa COOP 57 dóna finançament i suport a projectes d’economia social. És una entitat emmarcada dins de la banca ètica tot i que ells mateixos asseguren que no són un banc. Parlen de socis i no de clients i les decisions es prenen de forma col•lectiva. Aquests són alguns dels trets d’aquesta cooperativa que ja fa anys que funciona i que s’ha presentat al Centre de Promoció Econòmica.

Gastronomia i cultura de la mà a Sant Cosme

La plaça de la Remodelació ha acollit aquest diumenge la cinquena edició del Festival de Sopes del Món del Prat, organitzada per GATS, el Pla d’Actuació de Sant Cosme i el Centro Extremeño Cultural Ruta de la Plata, a més d’altres entitats del P…