Arxiu de: Miguel Pi

Quatre clubs signen conveni amb l’Ajuntament

El saló de plens de l’Ajuntament ha acollit la signatura dels convenis de col•laboració entre el consistori i 4 entitats esportives de la ciutat. Aquestes han estat l’AE Prat, el CB Prat, el Pratenc AA i el CD Joventut Prat. Els 4 clubs renoven enguany el seu acord amb l’ajuntament. L’AE Prat ha renovat per 214 MIL euros i el CB Prat tornarà a rebre enguany 180 MIL euros. D’altra banda, el Joventut Prat ha acordat un conveni de col•laboració amb el consistori de 12 MIL euros, mentre que en aquest 2014 el Pratenc Associació d’Atletisme ha signat per 57 MIL euros, un acord que aquesta temporada inclou la subvenció que ja rebia el club en concepte de Jocs Escolars i que ara està afegida al conveni.

Signats els convenis entre el consistori i quatre clubs

L’Ajuntament del Prat ha signat convenis de col•laboració amb diverses entitats esportives de la ciutat. Es tracta de la renovació de l’acord de subvenció amb l’AE Prat i el CB Prat, el Pratenc Associació d’Atletisme i el Joventut Prat.
L’aportació general del consistori enguany serà de més de 4 CENTS MIL euros repartits entre les 4 entitats. 210 MIL per l’AE Prat, 180 MIL pel CB Prat, 42 MIL 3 CENTS pel Pratenc Associació d’Atletisme i 12 MIL pel Joventut Prat. L’Ajuntament del Prat representa un cas, pràcticament, únic a les ciutats veïnes.
Unes subvencions que per els clubs són molt importants per garantir la viabilitat dels seus projectes durant la temporada, sobretot si pensem com ha afectat la crisi econòmica a l’esport en general.
Ajuntament i entitats esportives van de la mà per promocionar i donar un impuls a l’esport local.

L’Ajuntament i l’esport local van de la mà

L’Ajuntament del Prat ha signat convenis de col•laboració amb diverses entitats esportives de la ciutat. Es tracta de la renovació de l’acord de subvenció amb l’AE Prat i el CB Prat i també la col•laboració que enceta a partir d’enguan…