Arxiu de: Oriol Amorós

Debat sobiranista d’ERC a l’Hotel d’Entitats

El Diputat al Parlament de Catalunya per Esquerra Republicana, Oriol Amorós, ha visitat el Prat per participar a la xerrada ‘Pacte per la llibertat- camí cap a la independència’. A la trobada han assistit al voltant de 40 persones i, a banda de la qüestió sobiranista, la corrupció ha estat un dels temes principals a debatre.

La Fira Avícola del Prat tanca amb una afluència de públic de 75.000 persones

Vora 75.000 persones han assistit durant aquest cap de setmana a la 39ena edició de la Fira Avícola de la Raça Prat. Són les primeres xifres que ha donat a conèixer l’àrea de Promoció Econòm…

75.000 persones passen per la Fira Avícola 2012

Vora 75.000 persones han assistit durant aquest cap de setmana a la Fira Avícola de la Raça Prat. Són les primeres xifres que ha donat a conèixer l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament qui ha fet un balanç òptim de l’edició d’enguany. Es tracta d’unes dades similars a les de l’any passat i que el consistori atribueix al bon temps que ha acompanyat aquesta edició. També el consistori ha fet una valoració positiva de la quarantena d’activitats que ha organitzat el teixit associatiu en el marc de la desena Mostra d’Entitats.

ERC dóna a conèixer la candidatura pel 22M

Esquerra Republicana tanca la llista que presentarà l’agrupació independentista de cara a les eleccions municipals del proper 22 de maig. La candidatura encapçalada per Joan Camps s’ha presentat tot coincidint amb el 22è Sopar de la República. La candidatura està perfilant el programa electoral on l’habitatge públic és un dels pilars bàsics però també reivindica […]

Esquerra: l’Estat ‘escanya’ l’economia catalana

Esquerra Republicana reclama que la gestió de l’aeroport del Prat sigui completament catalana. El seu cap de llista, Joan Puigcercós, juntament amb el secretari general de la formació, Joan Ridao, han estat aquest matí al mirador d’avions.