Arxiu de: Oscar Sánchez

Les ràdios i televisions locals, Premi Nacional de Comunicació

Entre elles El Prat Ràdio (91.6 FM), per la seva tasca d’apropar la realitat del territori a través de continguts de qualitat

La plataforma audiovisual elprat.tv es renova

El Prat.tv es renova: canvi d’imatge i millora de les funcionalitats.

El disseny de la pàgina és ara més intuïtiu, amb un menú desplegable a la part superior on es pot triar entre diferents categories: els vídeos destacats del dia, actualitat, cultura, esports, la setmana en 5 minuts, el prat a fons, els més vistos o els més valorats.

Canvia també el sistema de gravació de les imatges, que ara serà en Alta Definició. Això comporta una millora en la qualitat dels vídeos de elprat.tv.

Ara també és més fàcil compartir els vídeos a les xarxes socials twitter i facebook. I qui vulgui descarregar-se qualsevol clip ho podrà fer sense necessitat d’estar registrat a la pàgina.

La novetat més important, però, és que els vídeos de elprat.tv es podran visualitzar a telèfons intel•ligents i tauletes. Aquesta adaptació del web als dispositius mòbils facilita encara més seguir l’actualitat del Prat en imatges a través de elprat.tv.

Aquest canvi de plataforma ha comportat un canvi en l’enllaç dels vídeos que fins ara hi havia a l’arxiu de elprat.tv, més de 3.300. En aquest sentit, les persones que tinguin un vídeo de elprat.tv incrustat en les seves webs o blocs, hauran de posar-se en contacte amb elprat.tv per tal que els facilitem el nou enllaç d’aquests vídeos.

El Prat Ràdio celebra els seus primers 10 anys

El Prat Ràdio commemora el seu desè aniversari i ho ha fet traslladant-se al carrer la Diada de Sant Jordi. Durant aquests temps la ràdio local municipal de la ciutat s’ha consolidat i s’ha convertit en un referent.
Pel matí s’ha desenvolupa…

Novetats a la programació del Prat Ràdio

Apostar per la proximitat i mantenir-se com a referent informatiu al municipi. Són els objectius de la nova temporada del Prat Ràdio que comença aquest mes de setembre. Una temporada que presenta diverses novetats però que seguirà apostant per la …