Arxiu de: Pau Bou

En marxa el Festival de Poesia “slam” del Prat

S’han celebrat les dues primeres sessions als jardins del Centre d’Art Torre Muntadas i les altres dues restants es faran a la plaça porxada del Cèntric

Poesia en català i castellà amb ‘A versos’

‘A Versos’ és el títol de la proposta que han presentat els poetes Antonio Garcia i Pere Bou a la sala d’actes de la Biblioteca Municipal Antonio Martín Sánchez. Un llibre de poemes fet a quatre mans i en dues llengües: castellà i català.

El Teatre Kaddish estrena obres aquest mes de juny

‘Vincles i pors’ és la primera de les diferents obres de teatre que acollirà el Kaddish durant el mes de juny, una obra inspirada en diferents textos de la dramatúrgia catalana. Totes les obres del Kaddish seran d’entrada gratuïta. Podeu consultar la programació a www.teatrekaddish.org.

Gairebé 40 microrelats al concurs de Tintablava

Els premis del concurs de Microrelats de l’entitat Tintablava ja tenen guanyadors. Enguany han participat 36 joves, un més que en l’edició anterior. A més, el nombre d’instituts també ha augmentat, passant de tres a cinc. El jurat ha tingut una tasca molt complicada per triar els guanyadors, degut a la gran qualitat dels textos. Han estat en total tres premis i un accèssit, que tenen un valor en productes culturals que va des dels 175 fins als 75 euros. Els premiats, a més de llegir el seu microrrelat, van poder escoltar al pianista Josep Alonso, que va crear una melodia especial per a cada història. Els quatre microrelats premiats es poden llegir al web de l’associació tintablava TINTABLAVA.BLOGSPOT.COM.

Torna el Festival de Poesia al Jardí

El jardí de Torre Muntadas ha acollit la primera sessió del festival de poesia. Una lectura del llibre “La mà amb que tu palpeges” del poeta Gabriel Ferrater a càrrec del Teatre Kaddish. Els rapsodes dels primers poemes han estat alumnes del taller…

Actors i companyies pratenques estrenen a teatres de Barcelona

La creativitat i professionalitat de la gent de teatre del Prat arriba a la capital

El Cèntric obre un espai de lectura i intercanvi de llibres

Un lloc tranquil per llegir, estudiar o navegar per Internet