Arxiu de: Rafa Lay

Comença a rodar el nou AE Prat B

L’AE Prat B comença a rodar. El nou equip filial del club pratenc es prepara para la temporada de debut. El conjunt, sorgit de l’absorció del CD Juventud Prat per part de l’AE Prat, militarà al grup tercer de segona catalana que iniciarà la temporada el proper 6 de setembre. El nou AE Prat B […]

L’AE Prat absorbeix el Juventud Prat, que passa a ser l’AE Prat B

L’acord haurà de ser ratificat per l’assemblea de socis

El Juventud Prat, a millorar a la segona volta

La Juventud Prat tanca la primera volta amb un aprovat. Un inici complicat de temporada, on l’equip va perdre punts fàcils. Tot i aquest dur inici de curs, l’equip s’ha refet, aconseguint agafar una molt bona ratxa de resultats que li han donat el suficient oxigen per sortir del pou. Ara mateix conjunt potablava es troba amb 23 punts, fora del llocs de descens.
L’equip va arrancar la nova temporada amb noves incorporacions a la plantilla i ho feien amb l’objectiu de millorar una mica més el números del curs passat. Alguns d’aquest fitxatges tornaven a casa desprès de jugar en altres equips de la comarca.
A l’últim partit disputat, l’equip pratenc va guanyar 4-1 al Sant Joan Despí. El conjunt de Rafa Lay va començar perdent el partit desprès de rebre un gran gol de falta. Tot i el marcadors advers, els pota blaves li van donar la volta al partit amb un poker de gols.

El Juventud Prat davant una nova temporada

El Joventut Prat afronta el repte d’una nova temporada al grup tercer de segona catalana.
Després de l’estiu la plantilla del conjunt pratenc es posa a treballar per arribar amb òptimes condicions a l’inici del campionat. Per aquest nou any el cos tècnic ha volgut mantenir el bloc de jugadors de la passada temporada i només hi ha hagut unes petites incorporacions per reforçar totes les línies.
Amb una plantilla més equilibrada, l’equip i el club tenen reptes ambiciosos per aquesta temporada, volen donar un pas endavant en la categoria i lluitar per les posicions destacades de la classificació.
Una curta pretemporada per preparar el debut a la segona catalana davant el Sant Esteve de Sesrobires amb l’ambició de ser un equip important enguany a la categoria.

Bon balanç de temporada pel Juventud Prat

Balanç final de temporada del Joventut Prat al grup tercer de la segona catalana. Els pratencs han acabat setens classificats i consolidant-se a la categoria. A partir de la pròxima temporada encetarà una nova etapa passant a ser el filial de l’AE Prat, tot i que els dues entitats mantindran les seves estructures de club.

El Juventud Prat treballa per la nova temporada

Comença una nova temporada pel Joventut Prat a la segona catalana amb la intenció clara de no patir tant com en la passada campanya on els potablaves van certificar la permanència a la darrera jornada.
I per garantir aquest objectiu principal el co…