Arxiu de: Ramón Hijazo

42è Trofeu Aniversari del CN Prat al Fondo d’en Peixo

El fondo d’en Peixo ha acollit la 42a edició del trofeu Aniversari Club Natació Prat. Altres anys, l’entitat pratenca en motiu d’aquest acte convidava a diferents entitats de Catalunya per fer una petita exhibició, però enguany no han convidat a cap club de natació i han optat per fer una presentació més intima, que ha […]

El CN Prat inicia una nova temporada de natació

El Complex Esportiu Municipal Fondo d’en Peixo ha acollit la competició de natació de les categories de prebenjamí i benjamí. En aquestes proves s’han pogut veure diversos estils de natació. Els clubs competidors han estat el club Natació Cornella, Club Natació Martorell i com no, el club natació Prat, que ha estat l’organitzador.
Amb els anys l’entitat pratenca ha mantingut la seva massa social i ha fet que la natació sigui un esport molt important a la ciutat.
Un dels reptes que vol assolir el club enguany es superar o com a mínim mantenir, el mateix nombre d’alevins als campionats d’Espanya del curs passat.

El CN Prat celebra 40 anys al Fondo d’en Peixo

40 anys de dedicació a la natació amb valors com el compromís, la disciplina, l’aprenentatge i la il·lusió. El CN Prat celebra el seu 40 aniversari amb un trofeu on han participat, a més del gran gruix de nedadors del CN Prat, el CN Caldes, Reus, Vilanova i Viladecans. Els amfitrions han quedat primers en el rànquing d’equips, immillorable commemoració del 40 aniversari.

El CN Prat-Triatló enceta una nova etapa

El Club Natació Prat ha estrenat cap visible, Ramon Hijazo, qui ja està exercint com a president des de mitjans d’octubre, encetant així un nou període en què es dibuixaran i s’implementaran noves línies magistrals i reptes que l’entitat es marca a l’horitzó.
Precisament, la competició de natació que s’ha realitzat al Complex Esportiu Municipal Fondo d’en Peixo de les categories Pre-Benjamí i Benjamí s’emmarca dins aquest propòsit de potenciar la pedrera, cuidar-la, ensenyar-la, i en definitiva, preparar-la per nodrir la cúspide de l’entitat amb nedadors que estiguin presents a campionats importants. Sí que és habitual la presència de nedadors del Club Natació Prat a Campionats de Catalunya, des de sèniors fins a benjamins, però, on costa més estar present, és als campionats d’Espanya, i aquest és un dels propòsits de la candidatura d’un Ramon Hijazo que comença a afermar-se al nou càrrec.
Amb gairebé 140 nedadors i 140 triatles, el Club Natació Prat espera continuar fent un esforç important per elevar el nivell competitiu de les seves disciplines i, sobretot, per impulsar i enfortir una pedrera que representa la clau dels èxits futurs.