Arxiu de: Salut Martínez

Flamenc i ball al 29è Festival Andaluz

Flamenc i ball al XIX Festival Andaluz

El Prat celebra el Dia d’Andalusia

Aquest cap de setmana han tingut lloc les celebracions del Dia d’Andalusia a la nostra ciutat amb diversos actes: el pregó i la misa rociera a la Casa d’Andalusia i la tradicional Ofrena Floral a Blas Infante als Jardins d’Andalusia.

La Casa d’Andalusia acull el 4t Festival de Balls

La Casa d’Andalusia del Prat ha acollit el quart festival de balls del món organitzat per l’Associació Casa d’Andalusia del Prat de Llobregat. L’objectiu del festival ha estat donar a conèixer, entre els assistents, els diferents balls del món a través de diversos grups de ball del municipi.
Aquesta quarta edició ha comptat amb cinc grups de ball, quatre pratencs i un terrassenc. En el festival ha participat gent de totes les edats, des de joves de 14 anys fins els més veterans. Tots units per donar a conèixer el seu ball.
Gràcies a l’acceptació del festival per part del públic i del número de participants, l’Associació Casa d’Andalusia del Prat ja pensa en organitzar el cinquè festival de balls del món.

Inaugurat el pessebre de la Casa de Andalucía

La Casa de Andalucía ha inaugurat aquest cap de setmana, com cada any i des de fa 26, el pessebre que ha fet l’entitat i que es pot visitar a la seu social.

Lliurats els premis de poesia Rafael Alberti

L’Auditori del Cèntric Espai Cultural ha acollit aquest dissabte el lliurament del tretzè certamen de poesia Rafael Alberti organitzat per la Casa de Andalucía. El guanyador del primer premi ha estat Jose Maria Rodríguez amb ‘Amanecer’.

El Festival d’Andalusia es trasllada a Louis Braille

La plaça Louis Braille ha acollit el 28è Festival Popular Andalús organitzat per la Casa de Andalucía. Una cinta que vol ser el punt de trobada de la cultura popular andalusa al Prat i que ja està consolidat a la ciutat. Tot i així des de l’organització asseguren que la situació econòmica actual fa que cada any s’hagi de treballar per la seva consolidació

Dia d’Andalusia enguany amb caràcter reivindicatiu

Les diverses entitats andaluses del Prat han celebrat aquest cap de setmana diversos actes per commemorar el Dia d’Andalusia que es va commemorar dijous passat, 28 de febrer. Els actes han finalitzat aquest diumenge amb la tradicional ofrena al monument de Blas Infante enguany amb un caràcter reivindicatiu.

Inaugurat el Pessebre de la Casa de Andalucía

La Casa de Andalucía ha donat el tret de sortida a les activitat de Nadal amb la inauguració del tradicional pessebre que organitza any rere any. L’acte ha comptat amb una cantada de nadales andaluses i una degustació de dolços típics de Nadal.

Entitats i polítics reten homenatge a Blas Infante

Un any més els Jardins d’Andalusia han acollit aquest diumenge la tradicional ofrena floral a Blas Infante, polític que va lluitar pels drets dels andalusos. El dia ha acompanyat i molts pratencs s’han apropat als Jardins per retre el seu petit h…