Arxiu de: Sílvia Bel

Sílvia Bel posa veu als fets de 1714 a l’auditori del Cèntric

Aquest dimecres al vespre s’ha posat en escena, al Cèntric Espai Cultural, el concert historico-musical “Testament 1714. Les dones”, un recull de fragments i passatges èpics en forma de romanços, amb les veus de Sílvia Bel i Llúcia Vives.

Salvador Espriu obre el Festival de Poesia

El Festival de Poesia al Prat presenta diferents activitats culturals durant aquest mes de juliol cada dimarts a les nou del vespre. El cicle ha començat amb un espectacle per celebrar el centenari de Salvador Espriu als jardins de Torre Muntadas amb la col•laboració d’actors i actrius del Teatre Kaddish.
La propera cita també serà als jardins de Torre Muntadas amb “Sopa de Poetes”. El col•lectiu pratenc presenta “Polònia”, un recital que recull obres de poetes polonesos contemporanis. Després, el cicle d’activitats es traslladarà al Cèntric amb Francesc Anyó i Miquel Juan que oferiran “Estellés de mà en mà”, un espectacle on la poesia i la música es fusionen. I les encarregades de tancar el Festival de Poesia d’aquest any seran la cantant pratenca Sílvia Comes i la poetessa Sílvia Bel. Totes dues presenten “Aparaulades”, una obra poètica i musical.

Comença una nova edició del Festival de Poesia del Prat

Amb les actuacions del Teatre Kaddish, Sopa de Poetes, Vicent Andrés, Francesc Anyó, Miquel Joan, Sílvia Comes i Sílvia Bel

Viu l’estiu al Prat

Viu l’estiu al Prat