Arxiu de: Tàbata Cano

Celebrada la 29ena edició de la Nit de l’Esport al Cèntric

L’esport pratenc ha tornat a vestir-se de gala. Per segon any consecutiu, l’Auditori del Cèntric ha acollit la 29a Nit de l’Esport. Una cita on s’han lliurat els 12 premis als millors esportistes, entrenadors i entitats el 2014. La cerimònia ha començat amb una actuació del grup de hip hop Legacy. La Gala ha tingut […]

La 29a Nit de l’Esport designa els i les millors esportistes de 2014

La gala es va celebrar divendres a l’autitori del Cèntric

El Pratenc AA, campió de Catalunya de marxa

El Pratenc Associació d’Atletisme s’ha proclamat campió de Catalunya absolut per equips tant en categoria masculina com en femenina.
Ha estat en el campionat celebrat a la pista d’atletisme Moisés Llopart, al Sagnier, dins del segon Trofeu Pratenc de marxa també de categories inferiors. El club pota blava ha estat el campió en les dues categories gràcies als bons resultats d’Ivan Arenas i David Sanchez, guanyador i tercer classificat de la prova masculina i Tabata Cano, segona, Olga Rovira, sisena, i Maria del Carme Garcia Frontons, setena a la femenina.
Han estat prop de 150 els atletes que s’han donat cita al campionat de Catalunya i al trofeu al Prat on en les categories inferiors, els més petits, han competit en una triatló, una combinació de tres proves, llançament de vèrtex, salt d’allargada i cursa de diferents distàncies.

El Pratenc AA, campió de Catalunya de marxa

La pista d’atletisme Moisès Llopart ha acollit el primer trofeu pratenc de Marxa Atlètica, que coincideix amb el trenta-unè campionat de Catalunya per clubs, organitzat pel Pratenc Associació d’Atletisme. 100 marxadors han participat en dues moda…