Arxiu de: Tomás Rodríguez

Cuinem al mercat amb el restaurant Axarquía dins el mes de la carxofa

De la carxofa se’n poden aprofitar fins i tot les fulles, una part d’aquesta flor que normalment es llença. Amb elles es pot fer una crema, per exemple. Així ho ha ensenyat a fer l’equip del restaurant Axarquía a la sessió de Cuinem al Mercat. Una activitat inclosa en els actes del mes de la […]

The post Cuinem al mercat amb el restaurant Axarquía dins el mes de la carxofa appeared first on elPrat.tv.

Primer concurs de la xarxa El Prat Degusta’l

Aquestes butlletes són les del primer concurs organitzat per la xarxa El Prat Degusta’l. El sorteig s’ha fet en directe al Planeta Prat i l’afortunat ha guanyat un àpat per a dues persones al restaurant del mes. Participar és senzill, cada vegada que dinem o sopem en un dels 18 restaurants de la xarxa podem omplir una d’aquestes bulletes.

Tomás Rodríguez, del Axarquía, xef del mes

Tomás Rodríguez, del restaurant Axarquía, xef del mes de la Xarxa El Prat Degusta’l

Xef del Mes i sorteig d’un àpat, per promoure la gastronomia local

A càrrec de l’Ajuntament i de la xarxa de restaurants “El Prat Degusta’l”

La xarxa El Prat Degusta’l incorpora quatre nous restaurants pratencs

A partir del setembre, El Prat Degusta’l té previst iniciar un nou pla d’activitats de difusió i promoció dels restaurants adherits. Aquestes activitats tindran el seu punt culminant en la propera edició dela Fir…

Nous restaurants a la xarxa El Prat Degusta’l

Els restaurants Axarquía, La Castellana, Oeste Bar i El Regust s’han incorporat a la Xarxa de restaurants El Prat Degusta’l. D’aquesta manera ja són divuit els establiments que formen part d’aquesta iniciativa que busca fomentar la gastronomia local: especialment el pollastre pota blava i la carxofa Prat.
Una qualitat que s’aconsegueix preparant els productes de forma elaborada. Cada restaurant ofereix una recepta diferent de pollastre potablava i carxofa Prat. D’aquesta manera, els pratencs poden degustar els productes autòctons en les seves diferents varietats.
A partir del setembre, El Prat Degusta’l té previst iniciar un nou pla d’activitats de difusió i promoció dels restaurants adherits. Aquestes activitats tindran el seu punt culminant en la propera edició de la Fira Avícola de desembre.