Arxiu de: Toni Mora

Xerrada de CCOO sobre els accessos als polígons

El sindicat Comissions Obreres ha organitzat una jornada sindical i informativa sobre les transformacions que patiran els accessos als polígons industrials Pratenc i la Zona d’Activitats Logístiques, la ZAL.

Primera Festa del Treball al Parc Nou

El Parc Nou ha acollit la primera festa del treball del Baix Llobregat organitzada per Comissions Obreres. Una festa que pretén ser un punt de trobada i de reivindicacions socials
Aquesta primera festa del treball ha comptat amb la presència de diversos representants polítics que també han aprofitat per reclamar els drets socials i laborals que, asseguren, s’estan perdent amb les retallades.

El periòdic Delta organitza un debat sobre l’atur i la creació d’ocupació

L’auditori del Cèntric ha acollit el tercer debat organitzat pel periòdic Delta, en aquest cas titolat “Objectiu: crear ocupació” Els convidats han estat el secretari general de comissions obreres al Baix Llobrega…

El Delta organitza un nou debat sobre l’atur

Aquest dijous al vespre l’auditori del Cèntric ha acollit el tercer debat organitzat pel periòdic Delta, en aquest cas titolat “Objectiu: crear ocupació” Els convidats han estat el secretari general de comissions obreres al Baix Llobregat, Toni Mora, el president del Prat Empresarial, Jordi Morera i el tinent d’alcalde de promoció econòmica, comerç i turisme, José García.

Pla extraordinari per fomentar l’ocupació

Fomentar l’ocupació i la reactivació econòmica. Són els dos grans objectius del pla extraordinari anticrisi al qual l’ajuntament destinarà un milió d’euros. Inclou fins a una trentena de mesures que persegueixen quatre objectius: fomentar l’ocupació directa, afavorir les empreses locals, especialment les microempreses, mesures de suport als autònoms i emprenedors de la ciutat i, finalment, facilitar l’ubicació d’activitat econòmica al Prat a través d’exempcions fiscals.