Arxiu de: Víctor Dobaño

Els amants de la triatló tornen a citar-se al Prat

El Prat ha tornat a ser l’escenari del campionat de catalunya de triatló per equips… i alhora de la dinovena edició del triatló ciutat del prat, que ha aplegat el bo i millor a àmbit autonòmic d’aquesta prova tan dura… en què s’han de recórrer 750 metres nedant, 20 quilòmetres en bicicleta i 5 més […]

The post Els amants de la triatló tornen a citar-se al Prat appeared first on elPrat.tv.

El CN Prat, sots campió de Catalunya de duatló

Treball en equip, suor, esforç, són els ingredients d’un esport tan dur com la duatló i que aquest cap de setmana s’han donat cabuda a la setena edició del Duatló Ciutat del Prat i Campionat de Catalunya per Equips, celebrada al Parc Nou. Un espai idoni per acollir una prova de referència que ha comptat amb 131 equips participants d’arreu del territori català. Els amfitrions, el Club Natació Prat-Triatló, ha tingut una actuació destacada i han assolit els sots campionat català tant en categoria masculina com en femení.
El revés del robatori de bicicleta d’un dels corredors més especialitzats en aquesta disciplina ha estat un dels detonants de què l’equip masculí del Prat no hagi pogut convertir-se, enguany, en campió de Catalunya en favor del Fast Triatló de Castelldefels, que s’ha imposat en ambdues categories. Tot i això, aquesta setena edició de la Duatló ha tornat a ser un èxit.
El Parc Nou han servit per acollir aquesta nova edició de la Duatló Ciutat del Prat. EL tram de cursa a peu ha transcorregut dins el parc i la prova ciclista s’ha realitzat en espai obert. El club pratenc ja treballa en l’organització d’un altre clàssic, el que serà la dinovena edició de la Triatló Ciutat del Prat que se celebrarà el proper mes de maig.

Tres pratencs s’emporten un total de 10 medalles als Jocs Mundials de Bombers i Policies

El bomber Víctor Dobaño fa 10 anys que participa a aquesta cita mundial

Nou èxit a la 18a edició de la Triatló Ciutat del Prat

La Platja del Prat ha estat l’escenari de la divuitena edició de la Triatló del Prat. La prova arriba a la majoria d’edat consolidant-se com a Campionat de Catalunya de Clubs des de fa tres anys.
Enguany hi ha hagut millores per tal que el circuit i la seguretat dels participants sigui millor.
L’acollida de la prova per part dels triatletes és molt bona, superant aquest anys als 70 equips participants i representant a gairebé la totalitat de Clubs catalans. L’organització ha valorat aquesta edició molt positivament.
La prova per equips ha estat una contrarellotge amb sortides dels equips cada minut i mig. En categoria masculina el campió de Catalunya ha estat el Fast Triatló, seguit pel Club Natació Prat-Triatló i el Club Natació Martorell. En fèmines les guanyadores han estat el Fast Triatló, seguides pel Club Natació Mataró i el Club Natació Catalunya. Les noies del Prat han quedat quartes.

Prop de 800 participants a la 6ena Duatló del Prat

Rècord a la sisena edició de la Duatló del Prat

El triatleta pratenc Víctor Dobaño guanya la duríssima Cursa del Llop

El membre del Club Natació Prat fa un temps de 22 hores i 20 minuts

Cinquena edició de la Duatló Ciutat del Prat

El Prat ha tornat a ser l’escenari de la cinquena edició de la Duatló Ciutat del Prat i que ha coincidit amb el Campionat de Catalunya per equips. Enguany l’equip masculí del CN Prat-Triatló no ha pogut revalidar el títol de l’any passat i ha acab…

El bomber pratenc Víctor Dobaño, medalla d’or en cursa vertical

En els Jocs Mundials de Policies i Bombers que se celebren a Nova York