Arxiu de: Virgilio Contero

La granja de l’Associació de Criadors Raça Prat, una realitat

L’Associació de Criadors Potablava per fi ha aconseguit el seu propòsit: que l’Ajuntament del Prat habiliti una granja on poder explicar a petits i grans com es cria el pollastre potablava, emblema de la ciutat. En aquest espai els visitants també coneixeran l’arbre genealògic d’aquest singular animal.

Els comerços valoren els canvis a la taxa de residus

Gairebé 1900 comerços es beneficiaran de la bonificació del 100% en la taxa de recollida de residus que l’Ajuntament aplicarà l’any que ve als establiments de menys de 300 metres quadrats. Una mesura que, segons els comerciants, és molt positiva.
D’altra banda, els pràcticament 200 establiments que hauran de continuar pagant consideren la decisió d’injusta perquè també tenen moltes més despeses.
Aquesta decisió forma part de les noves Ordenances Fiscals previstes pel 2014 que han passat el primer tràmit al Ple Municipal del mes de novembre i que han de ser ratificades al Ple de Pressupostos del mes de desembre.

Entitats i restaurants col·laboren en un sopar solidari

Entitats i restaurants col.laboren en un sopar solidari

Tot a punt per a la 39a Fira Avícola de la Raça Prat

En el marc de la Fira se celebra la 10a Mostra d’Entitats i la 25a Mostra comercial

Trobada de blogaires gastronòmics al Prat

Pratencs.cat convoca una vintena de blogaires interessats en la gastronomia. | La trobada s’ha celebrat en el marc de les 3es Jornades Gastronòmiques del Pota blava i la Carxofa Prat.