Arxiu de: Xavi Valls

S’obre el període perquè les entitats demanin subvencions municipals

Les entitats tenen fins el 27 de febrer per presentar la seva sol·licitud per les subvencions que atorguen els departaments de Cultura, Educació i Ciutadania, Acció Social, Esports i Salut Pública de l’Ajuntament. Per això des de l’àrea de participació ciutadana s’ha fet una formació a les persones responsables del teixit associatiu de la ciutat […]

Comencen els nous cursos per a entitats

Comença el programa de formació per a entitats d’aquest any. Amb l’inici de curs és el moment per reflexionar i planificar els projectes que volen realitzar les associacions.
I això ho fan a través de dues vessants: una de coneixements tècnics en les que les entitats aprenen a gestionar-se i l’altra d’un caire més relacional on es creen espais de trobada entre les diferents associacions.
En aquesta primera sessió s’han donat eines per planificar les activitats de cada entitat. Les properes sessions se centraran en el finançament en època de crisi, gestió del voluntariat i eines digitals. Per a més informació www.entitatsdelprat.cat.

Objectiu: Mantenir el civisme als espais públics

Els agents cívics han començat a treballar per informar sobre civisme i conductes responsables per part de la ciutadania. Es tracta d’un grup de 4 persones contractades fins al 30 de novembre que previstos del material necessari, donen informació en matèries relacionades amb el civisme a la platja i a d’altres indrets del municipi com […]