Arxiu de: CEM Fondo d'en Peixo

42è Trofeu Aniversari del CN Prat al Fondo d’en Peixo

El fondo d’en Peixo ha acollit la 42a edició del trofeu Aniversari Club Natació Prat. Altres anys, l’entitat pratenca en motiu d’aquest acte convidava a diferents entitats de Catalunya per fer una petita exhibició, però enguany no han convidat a cap club de natació i han optat per fer una presentació més intima, que ha […]

La piscina del CEM Sagnier tanca durant l’estiu per obres de millora

La piscina del CEM Sagnier tanca durant l’estiu per obres de millora

El CN Prat inicia una nova temporada de natació

El Complex Esportiu Municipal Fondo d’en Peixo ha acollit la competició de natació de les categories de prebenjamí i benjamí. En aquestes proves s’han pogut veure diversos estils de natació. Els clubs competidors han estat el club Natació Cornella, Club Natació Martorell i com no, el club natació Prat, que ha estat l’organitzador.
Amb els anys l’entitat pratenca ha mantingut la seva massa social i ha fet que la natació sigui un esport molt important a la ciutat.
Un dels reptes que vol assolir el club enguany es superar o com a mínim mantenir, el mateix nombre d’alevins als campionats d’Espanya del curs passat.

El Prat es torna a mullar per l’esclerosi múltiple

Les piscines del Complex Esportiu Municipal Sagnier, de l’Estruch i de Fondo d’en Peixo han acollit, un any més, la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple. Una iniciativa que promou que la gent vagi a la piscina per fer esport de forma saludable i amb un rerefons d’ajuda als qui més ho necessiten.

S’estrena la pel·lícula “Los últimos dias”, rodada en part al Prat

Els túnels i estacions del metro van servir d’escenari a diverses escenes del film

El CN Prat celebra 40 anys al Fondo d’en Peixo

40 anys de dedicació a la natació amb valors com el compromís, la disciplina, l’aprenentatge i la il·lusió. El CN Prat celebra el seu 40 aniversari amb un trofeu on han participat, a més del gran gruix de nedadors del CN Prat, el CN Caldes, Reus, Vilanova i Viladecans. Els amfitrions han quedat primers en el rànquing d’equips, immillorable commemoració del 40 aniversari.

El CN Prat-Triatló enceta una nova etapa

El Club Natació Prat ha estrenat cap visible, Ramon Hijazo, qui ja està exercint com a president des de mitjans d’octubre, encetant així un nou període en què es dibuixaran i s’implementaran noves línies magistrals i reptes que l’entitat es marca a l’horitzó.
Precisament, la competició de natació que s’ha realitzat al Complex Esportiu Municipal Fondo d’en Peixo de les categories Pre-Benjamí i Benjamí s’emmarca dins aquest propòsit de potenciar la pedrera, cuidar-la, ensenyar-la, i en definitiva, preparar-la per nodrir la cúspide de l’entitat amb nedadors que estiguin presents a campionats importants. Sí que és habitual la presència de nedadors del Club Natació Prat a Campionats de Catalunya, des de sèniors fins a benjamins, però, on costa més estar present, és als campionats d’Espanya, i aquest és un dels propòsits de la candidatura d’un Ramon Hijazo que comença a afermar-se al nou càrrec.
Amb gairebé 140 nedadors i 140 triatles, el Club Natació Prat espera continuar fent un esforç important per elevar el nivell competitiu de les seves disciplines i, sobretot, per impulsar i enfortir una pedrera que representa la clau dels èxits futurs.

La segona vaga general en menys d’un any es fa notar i no perd pistonada

Convocada a tot l’àmbit de l’Europa mediterránia per protestar contra les polítiques d’ajust impulsades per la Troika europea. El seguiment d’aquesta segona jornada de vaga general amb el que portem d’any, al Prat s’ha deixat notar; especialment a l…

Es redueix el volum d’obres d’estiu al Prat

En destaquen les feines que s’executen als entorns del Cèntric així com arranjaments a alguns equipaments de la ciutat

Les piscines municipals, plenes durant l’estiu

Les piscines municipals del Fondo d’en Peixo i l’Estruch estan a ple rendiment durant aquest estiu. Amb l’aturada tècnica del Sagnier, aquestes dues piscines es converteixen en protagonistes no només per fer esport sinó com a un espai d’oci …

La ciutat patirà poques obres durant l’estiu

La ciutat patirà poques obres durant aquest estiu. Aquest fet es deu a la crisi econòmica, que ha reduït la despesa de l’Ajuntament a l’obra pública, però també a l’acabament d’altres molt importants.

Una de les més importants és que …

Resum del 26 de gener a l’1 de febrer

Resum informatiu del 26 de gener a l’1 de febrer al Prat TV.

El CN Prat afronta amb il·lusió el 2012

La piscina del Fondo de’n Peixo ha acollit una nova jornada de la lliga de natació en categories benjamins i prebenjamins amb la participació del Club Natacio Prat, Vallirana, Sant Just i Sant Boi, en les modalitats de crol, braça i papallona, on …

Esport i salut al Prat van junts de la mà

Fer esport com a pràctica saludable. Aquesta és una de les premisses del PAFES, Programa d’activitat física esport i salut. Un pla promogut pels departaments d’esports i salut pública de l’ajuntament del Prat.

Nou sistema d’abonaments esportius, més ràpid i senzill

Es tramiten en els propis complexos esportius municipals