Arxiu de: Cementiri del Sud

S’il·luminarà un nou tram de camí de la platja

Entre les rotondes de l’hangar d’Iberia i la de la granja de la Ricarda

L’autobús a la demanda comença divendres 16 de maig

Per anar al tanatori o a la zona de l’hangar de l’aeroport

A l’abril, bus a la demanda al tanatori i al Parc de Serveis Aeronàutics

Només arribarà a aquestes destinacions si algun passatger ho demana

L’Ajuntament del Prat aprova les taxes 2014 amb un increment de fins un 1%

L’Ajuntament del Prat ha aprovat de forma inicial les Ordenances Fiscals del 2014 amb l’únic vot favorable de l’equip de Govern municipal i l’abstenció de l’oposició que presentarà esmenes abans…

Els comerços no pagaran taxa de residus el 2014

L’Ajuntament del Prat ha aprovat de forma inicial les Ordenances Fiscals del 2014 amb l’únic vot favorable de l’equip de Govern municipal i l’abstenció de l’oposició que presentarà esmenes abans de la seva ratificació el proper mes de desembre. Repassem, com queda, tot plegat.
Les taxes de l’any que ve preveuen un increment de fins l’1% de l’Impost de Béns d’Immobles, l’IBI, tant de naturalesa urbana com rústica i el de béns especials com són el Port i l’Aeroport. D’altra banda, com a novetat s’inclou una bonificació del 100% en la Taxa de Recollida i Gestió de Residus comercials per als establiments comercials de superfície igual o inferior a 300 metres quadrats. D’aquesta mesura es beneficiaran pràcticament tota la xarxa comercial de la ciutat: dels gairebé 1.880 comerços, tan sols 200 hauran de continuar pagant aquest impost.
No és l’única mesura en pro del teixit econòmic del municipi. Per quart any consecutiu també es preveu l’exempció de tributació per aquelles persones que inicien una activitat econòmica. També es preveu ampliar aquesta mesura a les persones físiques que portin un any sense exercir l’activitat econòmica i ara la reprenguin.
Pel que fa a les taxes de les escoles bressol municipals es congelen i es queden en 155 euros en horari complert i 108 en reduït mentre que sí hi haurà un increment de fins a 2,6% en els abonaments a les instal•lacions esportives que suposa fins a un euro més respecte al que es paga enguany.
També puja lleugerament la tarifa d’estacionament en zona blava a la ciutat que passa dels 90 cèntims a UN EURO l’hora. La novetat, però, és la inclusió de l’aparcament de la platja que a partir de la propera temporada serà de pagament. Tindrà un cost anual de 3 euros per la ciutadania del Prat i servirà per estacionar entre l’1 de maig i el 15 d’octubre. Per això, caldrà aconseguir la targeta que tramitarà l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana properament. Per la resta de persones, el cost de la nova zona blava tindrà un preu a partir d’1,5 euros l’hora fins a un màxim de 9 hores per a més de 5 hores.
Per últim, una altra de les novetats que s’inclouen és una taxa per al manteniment dels nínxols dels cementiris de la ciutat amb un preu anual de 15 euros.

Reforç del bus PR3 els dies de Tots Sants i de Difunts

S’espera que més de 10.000 persones visitin els dos cementiris del Prat

El PR3 no arribarà a la platja el matí de dissabte

A causa de la celebració del Triatló

La llum arriba al camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament ha acabat d’instal·lar la trentena de fanals i les 70 balises alimentades amb energia fotovoltaica per il·luminar el camí de la platja fins al cementiri Sud.  Els nous llums suposaran un estalvi d&rsqu…

La il·luminació al camí de la platja evitarà emetre 2,27 tones de CO2 l’any

S’estalviaran gairebé 7.000 kw/h cada any

La llum arriba al camí de la platja

L’Ajuntament està acabant d’instal•lar la trentena de fanals i les 70 balises alimentades amb energia fotovoltaica per il•luminar el camí de la platja fins al cementiri Sud. Els nous elements combinen l’energia fotovoltaica i les llums LED, es tracta de les darreres incorporacions a l’àmbit de la il•luminació d’espais públics.

S’instal·len els fanals fotovoltaics al camí de la platja

Il·luminaran el tram entre la ciutat i el Cementiri

La nova il·luminació del camí de la platja del Prat en marxa a finals de mes

La il·luminació del camí de la platja estarà en funcionament a finals d’aquest mes o principis de febrer. Estarà il·luminat fins al Cementiri Sud amb un sistema de faroles i balises fotovoltaiques disseny…

El camí de la platja, tallat dissabte al matí

A causa d’una prova esportiva

Un tram del Camí de la Platja tindrà llum

El camí de la platja estarà il•luminada fins al cementiri Sud a partir de la primavera de 2012. S’atén així una demanda de part de la ciutadania que amb el canvi d’hora i amb l’horari d’hivern vol continuar fent esport en aquesta zona del…

L’Ajuntament il·luminarà el camí de la platja fins al cementiri

Perquè la gent pugui seguir fent-hi esport quan es faci fosc