Arxiu de: Col·legi Nostra Senyora del Mar - García Lorca

Un taller sobre masclisme que es fa a instituts del Prat, a Documentos TV

El documental es fa ressó de les propostes coeducatives que l’Ajuntament del Prat posa a disposició dels centres per a la prevenció del masclisme

44 alumnes del Prat estudien com establir una colònia humana a Mart

Dins el projecte Mart XXII, que es desenvolupa al Campus del Baix Llobregat de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Ja es coneixen els guanyadors de l’11ena edició Petits Contes

Aquest dimarts al vespre s’ha fet el lliurament dels premis “Petits Contes” de l’onzena edició, al centre cívic Jardins de la Pau. Parlem d’una de les activitats del municipi adreçades a fomentar la lectura, l’escriptura i la imaginació entre els nens i nenes, de 8 a 12 anys (és a dir, de 3r fins a […]

S’acaba una nova temporada dels JJEE de rítmica al Prat

EL Joan Busquets ha acollits la cloenda del jocs esportius escolars locals de gimnàstica rítmica del curs 2013-1014. Una edició d’enguany que ha estat organitzada pel Club Escola Ritmica Prat i on també han participat l’AGR Ramon Llull, l’escola Nostra Senyora del Mar i l’AGR Ribera Baixa. En total han estat 90 gimnastes, entre les […]

Estudiants del Prat aconsegueixen èxits més enllà de la ciutat

Treballs de recerca, obres literàries, beques…

46 alumnes d’ESO del Prat investiguen sobre Mart

Al campus de Castelldefels de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Futbol sala als patis de les escoles pratenques

Comença una nova edició de les lligues escolars de futbol sala amb més força que mai. Enguany seran prop d’una cinquantena els equips que formaran part dels jocs escolars en les tres categories, prebenjamins, benjamins i alevins. Gairebé tots els centres educatius del Prat formen part de les lligues, per aquest curs, s’incorporen dues escoles més i només quedarien per formar part Joan Maragall i Nostra Senyora del Mar.
Un increment que suposa un repte important d’organització i que no seria possible sense la coordinació de l’ajuntament, AMPES i coordinadors.
Unes rivalitats sanes que es tornen a recuperar omplint els patis de les escoles pratenques de vida els divendres a la tarda, on, en algunes jornades, fins i tot, s’arribaran a jugar fins a 22 gairebé simultanis. Tot amb l’objectiu de passar-ho bé, gaudir fent Esport i fer nous amics.
La cita amb les lligues de futbol sala és als patis de les escoles i equipaments com el Julio Méndez i el Sagnier tots els divendres a la tarda pels prebenjamins i benjamins i dissabtes al matí pels alevins a la lliga comarcal.

Alumnes del Prat, al Projecte Mart XXI

És possible una colònia humana a Mart? Això és el que han estudiat 36 alumnes del Prat en el projecte Mart 21. Una iniciativa de la Universitat Politècnica de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament del Prat i que s’ha presentat al centre cívic Sant Jordi- Ribera Baixa. Es tracta de la primera edició […]

Alumnes del Prat “colonitzen” el planeta Mart

Participen en el projecte “Mart XXI” de la Universitat Politècnica de Catalunya

Dues alumnes d’ESO troben una orquídia que feia 10 anys que no es veia

Aquesta espècie, trobada a la pineda de Can Camins, és molt escassa al delta

Les característiques de la carxofa, a l’escola

El conte de la petita carxofa ha arribat a l’Institut Escola del Prat per fer conèixer als més menuts un dels productes emblema de la ciutat. Una activitat lúdica on els infants aprenen quin tipus de vegetal és, d’on ve i, com es menja. Es tracta d’una de les activitats mediambientals que proposa l’Ajuntament a les escoles.

Un dels aspectes més cridaners d’aquesta activitat és que els infants es converteixen en petits cuiners i preparen una simple recepta que després tasten. Com aquests alumnes de l’escola Nuestra Señora del Mar. El plat és molt fàcil carxofa crua amb vinagreta de mel.

Des del departament de medi ambient es planifiquen activitats per a cada grup d’edat com ara gestió de residus, reciclatge o coneixement del Delta i del territori.

Una nena del Prat guanya un concurs de cartes als Reis de “La Vanguardia”

Laura Llamas té 7 anys i va a l’escola Nostra Senyora del Mar

Torre Muntadas obre les portes a les escoles del Prat

L’objectiu és fer una aproximació crítica per part dels escolars a les arts visuals contemporànies

La Xarxa Solidària del Punt Solidari suma noves col·laboracions

Una cooperativa de consum, una escola i dues botigues fan la seva aportació

Torna la lliga escolar de futbol sala als patis

Ha començat una nova temporada de la lliga escolar de futbol sala. Una lliga que torna a ser tot un èxit, amb augment d’equips, escoles i categories. Enguany són un total de 39 equips els que participen en les diferents categories: la pre benjamí, …