Arxiu de: Escola Bernat Metge

Jornada d’experiències pedagògiques al Cèntric, amb Paco Ibáñez

Poesia i música a les aules

Substitució de l’arbrat a l’Escola Bernat Metge

Continuació de la feina iniciada durant les festes de Nadal de l’any passat

Conveni entre l’Ajuntament i les escoles del Prat per estalviar energia

La meitat de l’estalvi que aconsegueixi cada escola revertirà en diners al propi centre en forma de subvenció econòmica aportada per l’Ajuntament

Els Patis Oberts incorporen un dinamitzador

Els Patis Oberts han incorporat un dinamitzador. Es tracta d’una persona que rotativament està cada dissabte a un pati diferent amb una maleta de jocs dirigits i lliures per a infants i joves. Recordem que els patis oberts és una iniciativa sorgida del consell d’infants i porta en funcionament ja 7 anys. Als taulers ubicats […]

The post Els Patis Oberts incorporen un dinamitzador appeared first on elPrat.tv.

Descobrir com es juga a altres indrets del món

Descobrir com es juga a diferents indrets del món i, amb això, promoure la pràctica esportiva entre els més petits. Aquests són els objectius bàsics de la trobada dels Jocs del Món que s’ha celebrat a les instal•lacions del CEM Sagnier organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat i amb la col•laboració de tres escoles pratenques, el Bernat Metge, el Charles Darwin i el Pompeu Fabra. Han estat prop de 200 alumnes de primer i segon de primària que en diferents grups han anat descobrint les versions d’altres països dels jocs que ja coneixen com la gallina cega.
Una trobada que es venia celebrant a diferents ciutats de la comarca i, gràcies a la iniciativa que ha tingut l’escola Bernat Metge, els jocs del món arriben al Prat.
Potenciar l’esports entre els més joves, descobrir altres cultures en els jocs i, sobretot, interrelacionar els alumnes dels diferents centres educatius són els objectius d’aquesta trobada on, des del Consell Esportiu del Baix s’espera que tingui continuïtat.

Renovació de l’arbrat envellit de l’Escola Bernat Metge

Els oms del pati de P3 es comencen a assecar i poden provocar accidents

Els centres escolars del Prat engeguen un projecte per compartir llibres de text

Els alumnes de quart i primer d’ESO del Institut Baldiri Guilera han elaborat un mural per simbolitzar la posada en marxa del projecte SORELL. Es tracta d’un programa per reutilitzar els llibres de text. Una iniciativa en la que han comen&c…

Projecte Sorell: reutilitzar els llibres de text

Els alumnes de quart i primer d’ESO del Institut Baldiri Guilera han elaborat un mural per simbolitzar la posada en marxa del projecte SORELL. Es tracta d’un programa per reutilitzar els llibres de text. Una iniciativa en la que han començat a treballar tots els centres de primària i secundària de la ciutat aquest curs.

Torre Muntadas obre les portes a les escoles del Prat

L’objectiu és fer una aproximació crítica per part dels escolars a les arts visuals contemporànies

Més mobilitzacions contra les retallades

Explicar les afectacions real de les retallades en el sector de la sanitat i l’educació. Aquest ha estat l’objectiu de l’assemblea organitzada aquest dimarts per l’Acampada Prat a la Plaça de la Vila on ha participat un treballador de l’Hospital de Viladecans i un professor de primària d’una escola pratenca.