Arxiu de: Escola bressol la Granota

Sortejades les sol·licituds per a les escoles de 0 a 3 anys

Les llistes d’admesos/es i d’espera s’ordenaran a partir del número 184

Portes obertes a les escoles bressol públiques

De cara a les preinscripcions per al curs 2015 – 2016

El Prat demana a la Generalitat que no deixi de finançar les escoles bressol

L’Ajuntament acusa el Govern català d’incomplir la Llei d’Educació de Catalunya

Sortejades les sol·licituds per a les escoles de 0 a 3 anys

Les llistes d’admesos/es i d’espera s’ordenaran a partir del número 35

Preinscripció a les escoles bressol amb la novetat de la tarifació social

Ja ha començat el procés de preinscripció a les cinc escoles bressol públiques de la ciutat que de cara al proper curs incorporen la tarifació social. Es tracta d’una mesura aprovada al ple municipal del passat mes d’abril que preveu bonificar fins a un màxim del 65% del preu de la matrícula en funció de […]

The post Preinscripció a les escoles bressol amb la novetat de la tarifació social appeared first on elPrat.tv.

L’Ajuntament aprova noves tarifes socials per a les escoles bressol

L’objectiu és garantir el dret de qualsevol infant del Prat a accedir a aquest servei escolar bàsic, independentment de la capacitat econòmica de la seva família

L’Ajuntament destina 113.000 € a ajuts en quotes de les escoles bressol

Per a ajudes a l’escolarització i/o menjador dels infants de famílies necessitades

Portes obertes a les llars d’infants municipals

Ja han començat les jornades de portes obertes a les escoles bressol públiques de la ciutat. La Sol Solet, el Cabusset, la Granota i la Blaveta així com la llar d’infants Dumbo es poden conèixer amb aquestes visites que es fan fins el 25 d’abril. Tot plegat, és el pas previ al calendari de preinscripció que comença el 15 d’abril amb la reserva que es pot fer per Internet, telèfon o de forma presencial i clourà amb els tràmits que es podran fer entre el 6 i el 17 de maig.

De cara al curs 2013-2014 s’oferten un total de 371 places a tot el municipi. Pel que fa a les taxes es mantenen: 155 euros mensuals en horari complert i 108 euros per a mitja jornada. Si l’infant utilitza el servei de menjador o el d’acollida, la taxa pujarà 135 i 35 euros mensuals respectivament.

Per consultar els horaris de les portes obertes de les escoles bressol i més informació sobre la preinscripció cal visitar la plana web de l’ajuntament www.elprat.cat.

Comença el període de preinscripció a escoles bressol per al curs vinent

Avui s’inicia el calendari de portes obertes per poder visitar els centres

Portes obertes a les llars d’infants

Les escoles bressol públiques del Prat obren les seves portes per a que els pares i mares les coneguin abans de fer la preinscripció pel proper curs. Es tracta de les municipals Sol Solet, la Granota, el Cabusset i la Blaveta i també de la Dumbo, la…

Un cinquè premi de Nadal a la Granota

Així de contentes estaven les treballadores de l’escola bressol La Granota a qui els ha tocat un cinquè premi de la grossa de Nadal, el 3.643. Amb aquestes diners asseguren que podran passar un molt bon Nadal.

L’Ajuntament, contra les retallades a Bellvitge

El darrer Ple de l’Ajuntament del present mandat ha aprovat per unanimitat una moció en contra de les retallades en Sanitat. Es tracta d’un text presentat per la via d’urgència semblant al que ha tirat endavant el consistori de l’Hospitalet de Llobregat aquest dimarts, amb qui El Prat comparteix el Govern Territorial de la Salut.

L’escola bressol La Blaveta s’inaugurarà el 23 de gener

El dilluns 24 ja acollirà nens i nenes de 0 a 3 anys que s’hi han matriculat