Arxiu de: Església de Sant Cosme i Sant Damià

Comença al barri de Sant Cosme l’Escola Oberta d’Estiu

“Convivim l’estiu”, un cicle amb una vintena d’activitats de lleure

L’església de St Cosme i St Damià té nova pila baptismal i noves portes

La unió del món terrenal i de l’espiritual. Amb aquest missatge la parròquia de Sant Cosme i Sant Damià ha inaugurat les noves portes i la pila baptismal creades pels escultors Josep i Sergi Ricart.

La Confraria estrena imatge per Setmana Santa

L’església de Sant Cosme ha estat l’escenari per acollir la benedicció de la nova imatge de Jesús a la creu de la confraria de Jesús Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores que, per primera vegada, s’ha presentat en societat.

The post La Confraria estrena imatge per Setmana Santa appeared first on elPrat.tv.

La cursa, tret de sortida al diumenge de festa

Resum dels actes de Festa Major del matí del diumenge.

Sant Cosme i Sant Damià a la Trobada Castellera

Els flamants gegants Sant Cosme i Sant Damià han participat a la Trobada Castellera de Festa Major amb 18 colles d’arreu de Catalunya.

El Prat es prepara per la Setmana Santa

La cofradia de Jesús Crucificado y Nuestra señora de los dolores ha realitzat a l’esglèsia sant cosme sant damià el tradicional pregó previ a la semana santa, que aquest any coincidirà amb la darrera semana del mes de març. A l’acte han assistit diferents persones, moltes d’elles membres de l’hermantat, que han escoltat atentament les paraules del pregoner d’aquesta edició.

Implantat el nou servei de recollida d’oli vegetal

L’Ajuntament habilita en 8 punts contenidors d’oli de cuina usat

Beneït el nou campanar de Sant Cosme

La parròquia de Sant Cosme i Sant Damià ja ha inaugurat el seu nou campanar. Es tracta d’una creació de l’artista Josep Plandiure i Marta Chinchilla, que han creat una escultura- campanar d’acer que té dues campanes de bronze.

Nou campanar a l’església Sant Cosme i Sant Damià

L’església de Sant Cosme i Sant Damià estrena campanar. Es tracta d’una creació de l’artista Josep Plandiure i la seva mà dreta Marta Chinchilla, que han creat una escultura- campanar d’acer que tindrà dues campanes de bronze, una de 40 qu…

300 joves cristians fan estada al Prat

Un grup de 300 joves visiten el Prat aquest cap de setmana amb motiu de les Jornades Mundials de la Joventut. El Teatre Modern ha estat l’escenari per la recepció oficial on també han pogut conèixer més a fons la nostra ciutat.

300 joves visiten El Prat per les Jornades Mundials de la Joventut

Es tracta d’una trobada de joves cristians tot aprofitant la visita papal a Madrid com a teló de fons.