Arxiu de: Euskadi

Sis activistes per la pau visiten el Prat en el marc de Ciutats Constructores de Pau

Caddy ADZUBA, periodista de la República Democràtica del Congo i darrer premi Príncep d’Astúries de la Concòrdia, ha visitat al Prat en el marc de les jornades Ciutats Constructores de la Pau, un projecte per donar a conèixer i difondre la tasca d’activistes per la pau. Conflictes que semblen llunyans però, com en el cas […]

Mari Mar Blanco, a la reobertura de la seu del PP

El Partit Popular del Prat ha reobert la seva seu després d’un mesos tancats.  Un acte que ha comptat amb la presència de la Presidenta de la Fundació Víctimes del Terrorisme, Mari Mar Blanco. La germana del regidor assassinat per ETA, Miguel Ángel Blanco, s’ha trobat amb els militants i simpatitzants del Partit Popular del Prat […]

The post Mari Mar Blanco, a la reobertura de la seu del PP appeared first on elPrat.tv.

El guionista pratenc Enric Rufas, premiat al Festival de Sant Sebastià

Per la pel·lícula “La herida”, de la qual és coguionista

Debat al Cèntric entorn el municipalisme

Sota el títol de Política i govern de proximitat el club de lectura de Pensament polític actual ha organitzat un debat entorn al que suposarà pels ajuntaments la llei de governs locals. En els temps actuals cal revisar la feina i funcionament dels ajuntaments però per l’ex alcalde de Donosti, Odon Elorza, la llei de governs locals que vol aprovar l’executiu central no aporta cap solució, tot el contrari, assegura que és una involució democràtica i social. Per l’expert en participació ciutadana, Fernando Pindado, existeix el deure moral d’involucrar-se en la comunitat on un hi viu.

La desobediència civil, al cinema a la fresca

La Plaça Pau Casals acull el segon cicle de cinema a la fresca, enguany sota el títol “Objectiu: Desobediència”. Cinc sessions en les que es projecten diferents documentals relacionats amb aquesta forma de protesta.
El cicle ha començat amb “Ziztadak/Tábanos”, un documental que parla de la lluita no violenta al País Basc i un reportatge sobre Antonio Cubillo, independentista canari. Les següents sessions se centraran en els moviments feministes a Tarragona i l’ocupació de terres en defensa del territori. El cicle tancarà amb la projecció d’un documental dedicat al 4F de Barcelona.