Arxiu de: Gran Teatre del Liceu

Es presenta la nova temporada de teatre, música i dansa

Programació de la temporada d’arts escèniques setembre – desembre 2015

“Losers” o “Dones com jo” a la nova programació d’arts escèniques

L’obra de teatre LOSERS, de Marta Buchaca, es podrà veure aquest trimestre al teatre Modern, dins la nova programació d’arts escèniques del Prat. Encara al Modern també podrem veure altres èxits de l’escena barcelonina com l’obra PULMONS o el nou espectacle de T de Teatre, Dones com jo.

Teatre i música entre les noves propostes culturals

La nova temporada d’arts escèniques al Prat s’inicia amb l’espectacle 3G que José Corbacho portarà al Cèntric el diumenge de Festa Major. El teatre Modern, tancat per reformes, reobrirà al novembre. Allà podrem veure STOCKMAN, una versió de l’obra L’enemic del poble de Henry Ibsen on actua el pratenc Arnau Puig. L’altra proposta teatral serà La Mort i la donzella, a càrrec del teatre Kaddish i també al Modern.

Música, dansa i teatre al Prat fins al maig

Ja s’ha presentat la nova temporada d’arts escèniques del Prat. Una oferta molt variada de teatre i música que portarà alguns dels èxits del teatre barceloní així com músics consagrats. Pel que fa als preus, aquests no han variat respecte a la darrera temporada i se situen entre els 6 euros de l’entrada més barata als 15 euros dels espectacles més cars. Tota la programació està disponible al web de l’ajuntament i a les xarxes socials.

Canvis en la programació de l’òpera del Liceu al Cèntric

Degut als problemes econòmics que pateix el teatre barceloní

Vespres d’òpera al Cèntric, retransmeses en directe des del Liceu

Amb la màxima qualitat audiovisual, a través de l’Anella Cultural

Noves obres de teatre, música i dansa al Prat

El Cèntric ha acollit la presentació de la nova temporada d’arts escèniques al Prat. Una programació que com no podia ser d’altra manera està marcada per l’austeritat. Tota la informació sobre la venda d’entrades i abonaments la podeu tro…