Arxiu de: Londres

Vols cancel·lats i endarreriments al Prat per la vaga de controladors a França

Estan afectats els trajectes que enllacen amb França i amb destins del nord i del centre d’Europa

Un campió olímpic visita El Prat Ràdio

El campió olímpic de taekwondo a Londres 2012, Joel Gonzalez, ha estat el protagonista al programa d’El Prat Ràdio, Plan B. Qui va ser la primera medalla d’or del taekwondo espanyol en uns Jocs ha repassat aquesta fita històrica i la seva carrera esportiva després d’aquell agost del 2012 pel record Un Joel Gonzalez molt vinculat amb […]

El Prat acull l’Open Internacional de Tennis Taula Adaptat

Amb la participació de 140 esportistes de 26 països

La pratenca Silvia Roca somia amb Río 2016

Silvia Roca és una esportista d’elit que als 18 anys va deixar la familia per instal•lar-se a Santander, a la seu de la Federació Espanyola de Vela, i formar part de l’equip espanyol. La pratenca compagina la pràct…

La pratenca Silvia Roca somia amb Río 2016

El Centre Municipal de Vela està potenciant els esports nàutics a la ciutat. Al Prat, però, hi ha tota una campiona d’Europa de vela. Es tracta de Silvia Roca, pratenca, que va guanyar l’europeu en match race de la classe elliott al setembre de 2012 a Santander. Des dels sis anys pujada a una embarcació i des dels 11 practicant aquest esport, la vela per ella és una forma de viure.

Silvia Roca és una esportista d’elit que als 18 anys va deixar la familia per instal•lar-se a Santander, a la seu de la Federació Espanyola de Vela, i formar part de l’equip espanyol. La pratenca compagina la pràctica esportiva a alt nivell amb la seva professió.
La pota blava es va quedar un pas de poder participar als Jocs de Londres, finalment la seva embarcació no va ser l’escollida pels seleccionadors. Però al setembre, a Santander, assolia el títol europeu juntament amb les canàries Lucía i Fàtima Reyes.
Ara, ja de nou a El Prat i entrenant a la Federació Catalana, té el repte de participar als Jocs de Rio, no va ser a Londres, però no es vol perdre la cita olímpica del 2016.

La pratenca, amant de la vela i els esports nàutics, considera que el Centre Municipal de Vela és una manera d’obrir la ciutat al mar i potenciar aquestes modalitats esportives.

Río 2016 és el repte pel qual treballa diàriament la Silvia Roca, tenir una pratenca competint als Jocs Olímpics.

L’AE Prat i el taekwondo, protagonistes a la Nit de l’Esport pratenc

La 27ena edició de la Nit de l’Esport ha tingut com a protagonistes el taekwondo i el futbol amb l’AE Prat. Fran Martin ha obtingut el premi al millor entrenador del 2012 després de les medalles aconseguides pels seus esportis…

La 27a Nit de l’Esport reconeix els i les millors esportistes del Prat

Es va celebrar divendres al vespre Teatre Modern

Lliurats els premis de la 27a Nit de l’Esport

Lliurats els guardons de la 27a Nit de l’Esport del Prat de Llobregat que premia als millors esportistes, entitats, entrenadors i AMPES durant el 2012.

Èxit de seguiment en l’inici de la segona setmana de vaga a Iberia

Avui s’inicia una nova setmana de vaga a Iberia en protesta pel pla de reestructuració que planteja l’empresa.

 

Seguiment del 100% segons el comitè d’empresa.

Augment dels serveis mínims en aquesta segona setmana de vaga.

Parlament dels treballadors d’Iberia aquest matí. Part 1 i part 2.

La jornada de piulades i imatges.

 

El dia a dia d’un mestre del taekwondo

elprat.tv ha acompanyat durant tot un dia a FRAN MARTÍN, seleccionador nacional de taekwondo , disciplina en la que s’han guanyat 3 medalles als Jocs Olímpics de Londres 2012.

Tres medalles als Jocs Olímpics pel taekwondo espanyol de la ma del pratenc Fran Martín

El seleccionador nacional fa ple de medalles

Medalla d’or olímpica de taekwondo amb segell pratenc

El seleccionador espanyol és el pratenc Fran Martín

Tennis sobre cadira de rodes a la Sanchez Casal

L’acadèmia Sánchez-Casal ha acollit el torneu ITF, primer Open Internacional Fundación Emilio Sánchez Vicario, emmarcat al NEC Wheelchair Tennis Tour. Aquest torneig, que ha aconseguit aplegar a alguns dels millors tenistes en cadira de rodes del…