Arxiu de: Parc del Litoral

Diverses entitats denuncien la construcció d’un camp de golf per l’elit que aterri al Prat

Aena acaba de licitar la construcció d’un nou camp de golf en l’estreta franja del litoral pratenc, just damunt de l’últim connector biològic entre la Reserva Natural (RN) de la Ricarda i la RN del Remolar-Filipines. El seu objectiu és donar serveis i entreteniment a passatgers d’elit que hi facin escala. Aquesta nova construcció ocuparà 180.000 metres quadrats i estarà encaixada entre el CRAM, el passeig de la platja i la tercera pista. També es preveu la renovació de la Casa Club de Golf que serà destinada a locals comercials i de l’hostaleria. A més, l’ajuntament del Prat completarà les obres amb la remodelació del passeig de la platja.

Aena licita el nou golf, la casa club i el parc públic del litoral

L’Ajuntament remodelarà el passeig de la platja entre el CRAM i el final

La il·luminació al camí de la platja evitarà emetre 2,27 tones de CO2 l’any

S’estalviaran gairebé 7.000 kw/h cada any

Tot preparat pel centre de vela que s’obre al maig

L’Ajuntament del Prat i la Federació Catalana de Vela signen un conveni de col•laboració per a la promoció dels esports nàutics a la ciutat. Un objectiu que serà realitat a través del centre municipal dedicat a aquesta pràctica que s’està ultimant al litoral pratenc i que entrarà en funcionament el proper mes de maig.

Inaugurat oficialment el Centre de Recuperació d’Animals Marins

El CRAM està ubicat en terrenys de l’antic club de golf del Prat

El Prat continua la recuperació del litoral

La construcció de la tercera pista i de la terminal 1 de l’aeroport del Prat bé li valen al municipi una compensació per l’impacte ambiental que comporten aquestes infraestructures a la ciutat. Compensacions, algunes, que ja han començat a materialitzar-se com és el cas de la reconstruïda Granja de la Ricarda o de la Pineda […]