Arxiu de: Pavelló Xavier Marcilla

Estrena de la sardana “Tot ballant el Prat” al 33è Aplec de la Sardana

L’aplec de la Sardana arriba a la seva trenta-tresena edició. S’ha celebrat a la pista de bàsquet Xavier Marcilla amb més de 10 colles participants. La novetat d’enguany ha estat l’estrena d’una nova sardana anomenada Tot ballant el Prat. La cloenda de les activitats dels amics de la sardana arribarà amb la catifa del corpus […]

25è aniversari de la confraria de Jesús Crucificado

La Cofradía Jesús Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores ha cel·lebrat el seu vint-i-cinquè aniversari amb una processó que ha començat a la pista Xavier Marcilla. La Cofradía Jesús Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores ha tret al carrer les dues imatges principals de la confraria com són la Verge dels Dolors i el […]

The post 25é aniversari de la confraria de Jesús Crucificado appeared first on elPrat.tv.

Canvi d’escenari per l’aplec de la sardana

El Xavier Marcilla ha estat l’escenari enguany de l’Aplec de la Sardana per les obres que s’estan duent a terme a l’Artesà.

Cloenda dels JJEE de bàsquet al Joan Busquets

Els jocs escolars de bàsquet tanquen el curs 2012 1013 en millor estat de forma que mai, amb gairebé trescents nens participants entre les diferents escoles que han han estat presents durant la temporada i amb un augment en els horaris que ha facilitat i millorat les condicions per tal de dur a terme els partits.
L’ambició dels organitzadors és potenciar el bàsquet a les escoles i aconseguir que tots els col.legis pratencs s’impiquin en aquesta activitat.
Créixer més i aconseguir les implicacions de les escoles per cedir les seves instal.lacions i créixer a l’hora d’organitzar les activitats, reptes de cara al futur per fer del Prat una ciutat que respiri bàsquet.

S’estrena la pel·lícula “Los últimos dias”, rodada en part al Prat

Els túnels i estacions del metro van servir d’escenari a diverses escenes del film

Els Reis arriben carregats de regals i sorpreses

Els Reis Mags d’Orient han arribat enguany carregats de regals i diverses novetats: d’una banda, el Garatge Reial que ha mostrat els més menuts com són les carrosses de Ses Majestats abans de la cavalcada que ha començat al Cèntric Espai Cultural.

Demà arriben els Reis Mags carregats de joguines i novetats

Tot a punt perquè aterrin demà els Reis Mags d’Orient al Prat i amb diverses novetats. D’una banda, el Garatge Reial que permetrà als més menuts conèixer de prop com són les carrosses de Ses Majestats que…

Es redueix el volum d’obres d’estiu al Prat

En destaquen les feines que s’executen als entorns del Cèntric així com arranjaments a alguns equipaments de la ciutat

La ciutat patirà poques obres durant l’estiu

La ciutat patirà poques obres durant aquest estiu. Aquest fet es deu a la crisi econòmica, que ha reduït la despesa de l’Ajuntament a l’obra pública, però també a l’acabament d’altres molt importants.

Una de les més importants és que …

El Prat, escenari de nou d’un llargmetratge

El pavelló Xavier Marcilla del Prat ha estat una de les dues bases d’operacions i per on han passat més d’un miler de persones entre professionals de cinema i figurants. I és que el Prat durant aquest dies és l’escenari del nou llargmetratge d