Arxiu de: Santa Coloma de Cervelló

Les pluges de l’hivern fan avançar el tractament contra els mosquits

El Servei de Control de Mosquits del Baix Llobregat actua sobre 21 hectàrees de zones humides

Nova edició dels JJEE de gimnàstica rítmica

El Club Escola Rítmica Prat ha organitzat el campionat dels Jocs Epsortius Escolars de gimnàstica Rítmica individual comarcal per a les categories aleví i infantil. Aquest campionat s’ha dut a terme la matinal del dissabte a l’Estruch hi ha acollit més de 100 participants. La organització ha valorat positivament la jornada.
En el campionat han participat clubs de Begues, Castelldefels, Gavà, Santo Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Vallirana, Viladecans i el Prat. El nostre municipi ha estat representat per l’Associació de Gimnàstica Rítmica Ribera Baixa i pel Club Escola Rítmica Prat. Aquest campionat és mostra de la diversitat de nivells de gimnàstica rítmica que hi ha al Baix Llobregat.
Les participants han competit en les disciplines de corda, mans lliures i pilota.

Èxit del primer mercat de pagès al Prat

Aquest dissabte s’ha celebrat el primer Mercat de Pagès al Prat, situat a la plaça Pau Casals, i ha estat tot un èxit: a les dues hores ja hi havia parades que havien esgotat els seus productes. De fet la demanda ha sobrepassat les previsions d’alguns pagesos. Apis, bledes, faves, coliflors, enciams i, sobretot, carxofes han estat els productes que més s’han pogut veure a les paradetes. Aquest és el tercer mercat de pagès que es fa a la comarca després del de Sant Boi i Santa Coloma de Cervelló.