El blog de Pratencs.cat
Totes les novetats sobre Pratencs.cat

La Festa Major al web i al mòbil amb Pratencs.cat!

Un any més arriba la Festa Major del Prat i Pratencs.cat t’hi acompanya!

Des de Pratencs.cat volem facilitar la vida de tots els pratencs i pratenques. I per això hem creat un web per a mòbils des del que es pot consultar tota la programació de la Festa Major classificada per dies i per espais siguis on siguis!

També hi tenim les 3 versions d’enguany de la Sardana de La Festa Major del Prat, per escoltar-les o descarregar-les al mòbil, i poder-les fer servir com a melodies!

Tota aquesta informació sobre la Festa Major la pots trobar també des del web de Pratencs.cat al nostre especial de la Festa Major del Prat.

Per a entrar-hi des del mòbil fes servir el codi QR que tens a continuació, o introdueix l’adreça m.pratencs.cat al navegador del teu mòbil.

La millor manera de seguir les eleccions municipals

Aquestes eleccions municipals a Pratencs.cat hem fet una aposta molt gran per ajudar a mantenir-vos informats. I per això hem tirat endavant diverses iniciatives com per exemple els xats amb els candidats, la pàgina especial on hi ha tota la informació que generen els partits, una “Enquesta/porra” on podeu posar el vostre pronòstic sobre els resultats que creieu que obtindran els diferents partits a les eleccions. I finalment el seguiment que farem de la jornada de les eleccions en directe oferint-vos totes les dades en temps real.
Llegeix la resta d’aquesta entrada »

Error a blogger/blogspot

Sembla ser que des d’ahir estan havent-hi errors al servei de blogs de blogger/blogspot. Durant unes hores molts dels seus blogs han estat inaccessibles, i encara ara no s’hi pot publicar res. A més han desaparegut la majoria d’articles creats des del dimecres. N’informen des del seu twitter:

blogger (13 de maig 7.13 AM): We’re making progress and hope to be back soon. Blogger will remain in read-only mode until work is complete. Sorry for the pain.

blogger (13 de maig, 9.25 AM): To get Blogger back to normal all posts since 7:37am PT on Wed 5/11 have been temp removed. We expect everything to be back to normal soon

Des de Pratencs.cat hem ocultat tots els articles que provocaven errors dels blogs allotjats a blogger/blogspot a l’espera de que el seu servei torni a la normalitat. Els blogs que tenen servidor propi, o que estan allotjats en altres serveis de blogs com WordPress.com o el nostre propi servei continuen funcionant amb normalitat.

Novetat a les 15.43 h: Sembla ser que a blogger/blogspot estan treballant per recuperar els articles desapareguts, i que aviat retornarà el servei a la normalitat.

blogger (13 de maig, 3.04 PM): We’ve started restoring the posts that were temporarily removed and expect Blogger to be back to normal soon.

Novetat a les 20 h: segons el blog oficial de Blogger el servei ja està restablert, i en les properes hores es recuperaran els articles desapareguts.

Eleccions municipals 2011: Xats amb els alcaldables!

Durant la campanya electoral Pratencs.cat organitza el que hem anomenat “Entrevista ciutadana“. Consisteix en fer un xat amb cadascun dels alcaldables de cada partit amb representació a l’ajuntament, on tothom podrà fer-los les seves preguntes.

Els xats tindran una durada aproximada d’una hora i seran moderats, de manera que qui hi participi en directe veurà una conversa on, de forma ordenada, s’alternaran les preguntes dels participants amb les respostes dels candidats.

Si per qualsevol motiu no hi podeu participar en el moment de fer els xats, però voleu fer igualment les vostres preguntes, hem habilitat un formulari per recollir preguntes anticipadament, i les anirem intercalant amb les que es facin en directe.

Donada la durada limitada dels xats es prioritzaran les preguntes més interessants.

Calendari:

Eleccions municipals 2.0:

Aquestes seran les primeres eleccions municipals 2.0 de la nostra ciutat, les primeres en què es viurà una vertadera campanya electoral a través de la xarxa.

Des de Pratencs.cat fem un seguiment de tota l’activitat política a través dels webs, blogs i twitters, i durant aquest període electoral ho destaquem de forma especial des de la portada i amb una pàgina especial per fer-ne el seguiment amb més detall, juntament amb totes les notícies dels diversos mitjans digitals sobre la campanya electoral.

Segueix la campanya i digues-hi la teva des del twitter amb el hashtag: #22MelPrat

Reforma de la portada i notícies del Prat a Pratencs.cat

Hem canviat la portada de Pratencs.cat, i no només això, també hem canviat en part el concepte general del web. Fins ara ens limitàvem a agregar els darrers articles dels blogs adherits a la comunitat de blogs pratencs, però a partir d’ara ho farem també amb notícies sobre el Prat provinents de diverses fonts, aconseguint d’aquesta manera oferir des d’un sol lloc tota l’actualitat local.
Llegeix la resta d’aquesta entrada »

Pratencs.cat a la Fira Avícola!

36 Fira AvícolaEscrivim aquestes línies des de la Mostra Comercial de la Fira Avícola de la Raça Prat, on hi tenim un estand obert al públic des d’ahir a les 7 de la tarda, quan es va inaugurar la fira, i on ens hi podreu trobar durant tot el dia d’avui, i de demà de 10 del matí a 9 de la nit.

Estand de Pratencs.cat

A més, si veniu podreu participar en el sorteig de 5 magnífiques tasses, perquè pogueu esmorzar cada dia amb Pratencs.cat!

Els 1000 articles de Pratencs.cat a El Prat Ràdio

El Prat RàdioAquest matí al voltant de les 10 en Francesc Gelabert ha estat entrevistat per la Laura Quinto al magazine matinal Planeta Prat, de “El Prat Ràdio” arran de l’assoliment fa uns dies dels 1000 articles a Pratencs.cat.

A continuació ho podeu escoltar:

Entrevista a El Prat Ràdio

Novetats a Pratencs.cat!

MantenimentAquesta tarda, durant unes hores, Pratencs.cat ha estat fora de servei per tasques de manteniment, per tal d’actualitzar-ne el sistema de blogs. Les novetats afectaran sobretot a tothom que tingui un blog allotjat dins de Pratencs.cat, que notaran que la seva àrea d’administració ha canviat radicalment sent molt més clara i fàcil de fer servir.

També hem aprofitat per resoldre alguns problemes que hi havia amb els formularis de contacte, i per a fer-se membre de la comunitat de blogs del Prat de Llobregat, que feien que no es rebessin alguns missatges, de manera que si en els darrers dies us havíeu intentat posar en contacte amb nosaltres a través del formulari, o havíeu intentat adherir un nou blog a la comunitat, i encara no heu rebut resposta, torneu-ho a fer, i us respondrem tant ràpid com ens sigui possible.

Finalment, si detecteu alguna errada, o teniu algun dubte sobre els canvis que s’han produït a l’àrea d’administració, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Demanem disculpes per les molèsties que us hagi pogut ocasionar tot plegat.

Moltes gràcies.

Pratencs.cat a Baix Llobregat Blocs

Des de fa alguns dies Pratencs.cat forma part de “Baix Llobregat Blocs“, com és natural en ser la comarca on està la nostra ciutat, i duem a terme un intercanvi d’enllaços amb la Xarxa Santboiana, per aquest motiu, al menú de la dreta hem creat l’apartat “Altres comunitats de blogs” on enllacem tant la baixllobregatina, com la santboiana per anar creant xarxa amb els nostres veïns!

A continuació podeu veure els logos de les dues comunitats de blogs:

Pratencs.cat a El Prat Ràdio

Logotip d'El Prat RàdioAhir, dimecres 23 d’octubre al voltant de dos quarts de dotze del matí, en Francesc Gelabert va ser entrevistat per la Laura Quinto, directora i presentadora del magazine matinal “Planeta Prat” de El Prat Ràdio, per parlar de Pratencs.cat, la comunitat de blogs pratencs.

A continuació ho podeu escoltar:

Entrevista a El Prat Ràdio