Anagrames de Scrabble a “la Riuada”, número 13

Anagrames la Riuada 13 blog SDPAquí teniu el tretzè número dels nostres anagrames de Scrabble per a la Riuada.

L’objectiu és de 385 punts.

Continue reading

Posted in Anagrames a la Riuada | Tagged | Leave a comment

El 6è Mundial de Scrabble en català se celebrarà al Prat

  • Tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 de novembre del 2014 a l’Equipament Cívic Delta del Llobregat.
  • Scrabble Delta Prat participa en l’organització del 6è Mundial com a club de Scrabble local.

cartell 6è Mundial de Scrabble en català

El 6è Campionat Mundial de Scrabble en Català se celebrarà a l’Equipament Cívic Delta del Llobregat (carrer del Riu Llobregat núm. 94, del Prat de Llobregat), els dies 15 i 16 de novembre del 2014.

Cada dos anys la Unió Faristolaire organitza el Campionat Mundial de Scrabble en Català. Ara, responent a les demandes dels jugadors, passa a ser anual. El campionat constarà de 10 partides en sistema suís i s’iniciarà el matí del dissabte dia 15 de novembre i finalitzarà diumenge dia 16 al migdia.

Tal i com ha succeït en les edicions celebrades fins ara, aquest 6è Campionat Mundial de Scrabble en Català reunirà els millors jugadors i jugadores dels diferents territoris de parla catalana. Cap altra competició congrega la pràctica totalitat dels jugadors de màxim nivell, és per això que el campionat del món és una oportunitat única per gaudir del joc i la llengua al límit.

L’edició d’enguany l’organitzen la Unió Faristolaire (UF)Scrabble Delta Prat i Amics d’El Prat, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament del Prat de Llobregat, el Club Scrabble Manresa i Mots i Més a Molins, club de Scrabble.

Podeu consultar tota la informació del mundial al seu web i fer-hi la vostra inscripció.

Posted in Campionats | Tagged , | Leave a comment

Iniciació a l’Scrabble al CNL del Prat

Iniciació a l'Scrabble al CNLEl proper dimarts 4 de març, de 18.30 a 20.30h, Scrabble Delta Prat organitza una activitat d’iniciació a l’Scrabble en català, per als voluntaris lingüístics i tothom que hi vulgui participar, al Centre de Normalització Lingüística del Prat (Centre Cultural El Remolar, C/ de Ramon Llull 12, 2a planta).

L’activitat està previst que consti de dues parts: A la primera s’explicarà el funcionament d’aquest joc de taula, i es faran 2 partides limitades a 3 o 4 rondes per tenir un primer contacte amb el joc. I després, a partir de les classificacions resultants d’aquestes 2 primeres partides, es farà una partida sencera per tal que els participants puguin tastar el que és una partida normal, i podem determinar els guanyadors d’aquest “mini-campionat” d’iniciació.

Aquesta activitat s’organitza en el marc del conveni de col·laboració entre el CNL del PratAmics d’El Prat, entitat de la qual Scrabble Delta Prat n’és una secció.

Podeu confirmar la vostra assistència a l’esdeveniment obert al facebook.

Posted in General | Tagged , , | Leave a comment

1a Marató de 24 hores de Scrabble en català

24 hores de ScrabbleEl cap de setmana del 14 i 15 de desembre hi ha una cita escrablística de primer ordre: la 1a Marató de 24 hores de Scrabble en català.

Aquesta marató tindrà lloc a l’Espai Josep Bota del recinte Fabra i Coats, al carrer de Sant Adrià, 20 de Barcelona (com arribar-hi), en el marc del 2n Festival de Jocs de Taula DAU Barcelona. La cita començarà a les 12 del migdia del dissabte 14 de desembre i acabarà a les 12 del migdia del diumenge 15 i consistirà en 18 partides.

Aquestes primeres 24 hores de Scrabble tenen 48 places, dues de les quals estaran ocupades per Manuel Granados i Francesc Gelabert, que seran la representació pratenca al campionat.

Posted in Campionats | Tagged , , , | Leave a comment

Anagrames de Scrabble a “la Riuada”, número 4

Anagrames la Riuada 4 blog SDPla Riuada número 16, corresponent al mes de setembre del 2013, apareix el quart número dels nostres anagrames de Scrabble.

L’objectiu és de 379 punts.

Continue reading

Posted in Anagrames a la Riuada | Tagged | Leave a comment

Nova temporada: comencem les trobades de Scrabble!

Cartell temporada 2013-2014Ja ha passat l’estiu i a Scrabble Delta Prat ens tornem a posar en marxa amb les nostres trobades periòdiques de Scrabble. A partir de demà, 24 de setembre, ens trobarem, setmana sí – setmana no, els dimarts a les 8 del vespre, al Cèntric Gastrobar.

A l’apartat d’agenda disposeu del calendari de trobades permanentment actualitzat. També podeu seguir-nos als nostres twitter i facebook, des d’on anirem recordant les dates de cada convocatòria.

Com sempre, les nostres trobades són obertes a tothom que vulgui passar una bona estona jugant amb la llengua i aprenent els trucs de l’Scrabble.

Posted in General | Tagged | Leave a comment

Anagrames de Scrabble a “la Riuada”, número 3

Anagrames de Scrabble a "la Riuada". Número 3A la Riuada número 15 corresponent al mes de juny del 2013, apareix el tercer número dels nostres anagrames de Scrabble.

L’objectiu és de 339 punts.

Continue reading

Posted in Anagrames a la Riuada | Tagged | Leave a comment

Anagrames de Scrabble a “la Riuada”, número 2

Anagrames de Scrabble a "la Riuada". Nº 2la Riuada número 14 corresponent als mesos de febrer-març del 2013, apareix el segon número dels nostres anagrames de Scrabble. Aquesta vegada l’objectiu és de 383 punts.

Continue reading

Posted in Anagrames a la Riuada | Tagged | Leave a comment

5è Campionat Mundial de Scrabble en Català a Mataró

Cartell del 5è Mundial de Scrabble en CatalàEls propers 9 i 10 de març del 2013 tindrà lloc el 5è Campionat Mundial de Scrabble en Català a Mataró.

El Mundial de Scrabble en Català l’organitza la Unió Faristolaire de forma biennal des del 2005. La primera edició es va celebrar a Viladecavalls, la segona i la tercera van tenir lloc a Granollers, i la quarta i aquesta cinquena tenen lloc a Mataró.

El campionat constarà de 10 partides en sistema suís. S’iniciarà el matí del dissabte dia 9 i finalitzarà diumenge dia 10 al migdia.

El diccionari arbitral serà el DIEC2, la segona edició del Diccionari de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Catalans. La validació de la flexió de les paraules es realitzarà amb el verificador informàtic WORdERtorn basat en el DISC 2.0.8.

Al campionat mundial hi participaran els 20 millors jugadors del BARRUF, les seleccions dels clubs en català i representacions del Principat, del Rosselló, del País Valencià, de les Balears i d’Andorra. La participació pratenca al 5è Mundial anirà de la mà de Manuel Granados i Francesc Gelabert, membres de Scrabble Delta Prat.

Posted in Campionats | Tagged , , , | Leave a comment

33 jugadors a la primera jornada de la LLISCA al Prat!

El passat dissabte 2 de febrer al matí es va celebrar, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa del Prat, la jornada inaugural de la Lliga Itinerant de Scrabble en Català.

La Sala de Conferències del Centre Cívic plena

En aquesta primera jornada de la LLISCA, organitzada per Scrabble Delta Prat, hi van participar un total de 16 equips i 33 jugadors, que van disputar les tres primeres rondes d’aquesta nova lliga, en una sala de conferències plena com en les millors ocasions.

Al web de la LLISCA hi trobareu tots els resultats, així com el resum de la jornada i un recull de fotografies. La segona jornada serà organitzada pel Club Scrabble Manresa el proper dissabte 16 de març a Manresa.

Agraïm a l’Ajuntament del Prat i a tot el personal del Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa per donar-nos totes les facilitats tècniques i d’espai que ens han permès d’organitzar aquest esdeveniment.

Posted in Lliga Itinerant de Scrabble en Català | Tagged , , | Leave a comment