Resum de la trobada de Scrabble Delta Prat del novembre

El passat dilluns 13 de novembre vam celebrar la primera trobada de Scrabble Delta Prat, al Cèntric Gastrobar by Ona Nuit, on ens vam trobar 9 persones que almenys van jugar una de les 6 partides que es van disputar en aquesta primera jornada.

Al nou apartat de classificacions ja hem computat tots els resultats d’aquesta primera jornada, podeu visitar-lo per obtenir tots els detalls de la trobada, però aquí fem un resum dels resultats obtinguts per cada jugador.

(more…)

Vine a jugar a Scrabble a les nostres trobades mensuals!

  • Són el segon dilluns de cada mes, de 19.30 a 22.30, al Cèntric Gastrobar.
  • Les trobades estan obertes tant a jugadors novells com a experimentats.

Després d’un temps durant el qual l’activitat del club Scrabble Delta Prat s’ha concentrat en portar campionats de Scrabble de primer nivell a la nostra ciutat (com el Mundial, la LLISCA o la DISCA), aquesta temporada 2017-2018 tornem a fer una aposta per organitzar trobades periòdiques que ajudin a crear afició per l’Scrabble al Prat i poder consolidar un espai de trobada per poder jugar a Scrabble en català al Prat.

En aquesta nova etapa les trobades es fan mensualment el segon dilluns de cada mes de 19.30 a 22.30 hores, al Cèntric Gastrobar by Ona Nuit (Plaça de Catalunya 39-41), on es poden jugar entre 1 i 3 partides, mentre es pren alguna beguda, es pica alguna cosa, o fins i tot es pot sopar mentre es juga! Les partides està previst que comencin cap a les 19.30, 20.30 i 21.30, la trobada s’acaba cap a les 22.30. A l’agenda d’aquest web trobareu la llista de totes les trobades previstes. Si no sabeu jugar a Scrabble, no patiu, que us n’ensenyarem!

Cartells de les trobades

Hem dissenyat tres cartells per promocionar les nostres trobades mensuals, al carrer i a les xarxes socials. Aquests cartells destaquen una paraula amb fitxes de Scrabble, acompanyades d’una definició i una imatge que en fa referència. Trobeu els cartells tot seguit:

Suspenem la trobada de Scrabble Delta Prat del mes d’octubre

Degut als diversos esdeveniments polítics que estem vivint darrerament i la resposta repressiva de les forces i cossos de seguretat de l’estat espanyol, des de Scrabble Delta Prat hem decidit suspendre la nostra trobada del mes d’octubre prevista per avui, dilluns 9 d’octubre, ja que aquests fets ens han dificultat fer una difusió adequada d’aquesta trobada i per tal de condemnar també aquestes accions repressives i solidaritzar-nos amb totes les persones afectades.

Us preguem que disculpeu les molèsties que aquest fet us pugui ocasionar i aprofitem l’avinentesa per convidar a tothom a participar a les nostres trobades mensuals de Scrabble en català, el segon dilluns de cada mes de 19.30 a 22.30 hores al Cèntric Gastrobar, la propera trobada serà el dilluns 13 de novembre.

Dos jugadors pratencs participen al 3r Campionat de Scrabble Ciutat de Manacor

  • Octavian Mocanu guanya el campionat i el pratenc Francesc Gelabert queda tercer.

3r Campionat de Scrabble Ciutat de Manacor 2017El passat 3 de juny es va celebrar el 3r Campionat de Scrabble Ciutat de Manacor on hi van participar un total de 51 jugadors. Des de Catalunya es van desplaçar 4 participants a l’illa de Mallorca, 2 dels quals van ser del Prat de Llobregat: Francesc Gelabert i Joan Montané.

El primer classificat del campionat va ser el romanès resident a Cerdanyola Octavian Mocanu, i el segon classificat va ser el manacorí Joan Pascual, vencedor de l’edició del 2016. Pel que fa als jugadors pratencs, en Francesc Gelabert va pujar al 3r calaix del podi, una posició a la que no està gens acostumat, guanyant 5 de les 6 partides que va disputar i el pratenc afincat a Manresa, Joan Montané, va aconseguir la 19a posició sortint victoriós en 3 de les 6 rondes disputades.

(more…)

El Prat acull la partida final de la 2a temporada de la DISCA

El passat dijous 4 de maig al vespre, el local d’Amics d’El Prat (entitat de la qual forma part Scrabble Delta Prat) va acollir la 5a i darrera partida de la 2a temporada de la DISCA, el circuit de partides duplicades de Scrabble en català, que es juga en diverses poblacions d’arreu de Catalunya.

Aquesta partida, dirigida pel Francesc Gelabert actuant com a amfitrió en nom de Scrabble Delta Prat, va ser guanyada pel sabadellenc Carles Cassanyes. A més també va ser una partida decisiva per determinar la classificació final del conjunt de la temporada, encapçalada també pel jugador de sabadell. Podeu obtenir més detalls, les classificacions de la partida i de tota la temporada a l’article sobre la partida que hi ha al web de l’AJUSC.

(more…)

24 jugadors participen a la jornada de la LLISCA del Prat

Jornada de la LLISCA al barri de la Barceloneta del PratEl passat dissabte 25 de març al matí es van reunir al Prat 24 jugadors d’arreu de Catalunya per jugar la 5a jornada de la temporada 2016/2017 de la Lliga Itinerant de Scrabble en Català (LLISCA). Les 3 rondes de la jornada pratenca van donar lloc a 36 partides que puntuen per les classificacions individuals i per equips de la LLISCA.

Cal destacar les dues màximes jugades de la jornada, empatades a 122 punts, amb un DESORNEU d’Antonio Arcas, a la segona ronda de la jornada, i un ADONAREN d’Eric Olmedo, de la primera ronda. I precisament en aquesta primera ronda i amb aquests mateixos 2 jugadors, es va produir un altre rècord de la jornada, la partida que suma més punts conjuntament amb un total de 1026 punts, 464 de l’Antonio Arcas i 562 de l’Eric Olmedo.

Aprofitem l’avinentesa per agrair a l’Associació de Veïns de la Barceloneta del Prat de Llobregat que ens cedissin el seu local per desenvolupar-hi aquesta matinal de Scrabble.

El 6è Mundial de Scrabble en català se celebrarà al Prat

  • Tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 de novembre del 2014 a l’Equipament Cívic Delta del Llobregat.
  • Scrabble Delta Prat participa en l’organització del 6è Mundial com a club de Scrabble local.

cartell 6è Mundial de Scrabble en català

El 6è Campionat Mundial de Scrabble en Català se celebrarà a l’Equipament Cívic Delta del Llobregat (carrer del Riu Llobregat núm. 94, del Prat de Llobregat), els dies 15 i 16 de novembre del 2014.

Cada dos anys la Unió Faristolaire organitza el Campionat Mundial de Scrabble en Català. Ara, responent a les demandes dels jugadors, passa a ser anual. El campionat constarà de 10 partides en sistema suís i s’iniciarà el matí del dissabte dia 15 de novembre i finalitzarà diumenge dia 16 al migdia.

Tal i com ha succeït en les edicions celebrades fins ara, aquest 6è Campionat Mundial de Scrabble en Català reunirà els millors jugadors i jugadores dels diferents territoris de parla catalana. Cap altra competició congrega la pràctica totalitat dels jugadors de màxim nivell, és per això que el campionat del món és una oportunitat única per gaudir del joc i la llengua al límit.

L’edició d’enguany l’organitzen la Unió Faristolaire (UF)Scrabble Delta Prat i Amics d’El Prat, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament del Prat de Llobregat, el Club Scrabble Manresa i Mots i Més a Molins, club de Scrabble.

Podeu consultar tota la informació del mundial al seu web i fer-hi la vostra inscripció.

Iniciació a l’Scrabble al CNL del Prat

Iniciació a l'Scrabble al CNLEl proper dimarts 4 de març, de 18.30 a 20.30h, Scrabble Delta Prat organitza una activitat d’iniciació a l’Scrabble en català, per als voluntaris lingüístics i tothom que hi vulgui participar, al Centre de Normalització Lingüística del Prat (Centre Cultural El Remolar, C/ de Ramon Llull 12, 2a planta).

L’activitat està previst que consti de dues parts: A la primera s’explicarà el funcionament d’aquest joc de taula, i es faran 2 partides limitades a 3 o 4 rondes per tenir un primer contacte amb el joc. I després, a partir de les classificacions resultants d’aquestes 2 primeres partides, es farà una partida sencera per tal que els participants puguin tastar el que és una partida normal, i podem determinar els guanyadors d’aquest “mini-campionat” d’iniciació.

Aquesta activitat s’organitza en el marc del conveni de col·laboració entre el CNL del PratAmics d’El Prat, entitat de la qual Scrabble Delta Prat n’és una secció.

Podeu confirmar la vostra assistència a l’esdeveniment obert al facebook.

1a Marató de 24 hores de Scrabble en català

24 hores de ScrabbleEl cap de setmana del 14 i 15 de desembre hi ha una cita escrablística de primer ordre: la 1a Marató de 24 hores de Scrabble en català.

Aquesta marató tindrà lloc a l’Espai Josep Bota del recinte Fabra i Coats, al carrer de Sant Adrià, 20 de Barcelona (com arribar-hi), en el marc del 2n Festival de Jocs de Taula DAU Barcelona. La cita començarà a les 12 del migdia del dissabte 14 de desembre i acabarà a les 12 del migdia del diumenge 15 i consistirà en 18 partides.

Aquestes primeres 24 hores de Scrabble tenen 48 places, dues de les quals estaran ocupades per Manuel Granados i Francesc Gelabert, que seran la representació pratenca al campionat.