Vine a jugar a Scrabble, cada 15 dies, al Cèntric Gastrobar!

Novetats de la temporada 2018-2019 del Club de Scrabble Delta Prat.

La principal novetat d’aquesta temporada 2018-2019 és que les trobades de joc del Club de Scrabble Delta Prat passen a fer-se quinzenalment, però segueixen sent els dilluns, en els mateixos horaris, de les 19.30 a les 22.30 h aproximadament, i al mateix lloc, al Cèntric Gastrobar by Ona Nuit. Així doncs, passarem de les 9 trobades de la temporada passada a fer-ne 22, més del doble d’oportunitats per poder jugar a Scrabble en català, i per practicar i millorar encara més en el joc!

La primera trobada d’aquest 2018-2019 serà el 8 d’octubre i aniran repetint-se les trobades quinzenalment, excepte quan els festius ens trenquin la periodicitat, com passarà al Nadal, que farem una aturada més llarga, i els festius del mes de juny, que ens obligaran a enganxar dues trobades seguides. Consulteu totes les dates previstes a l’agenda del web.

(more…)

La lliga i les duplicades itinerants de l’Scrabble en català passen pel Prat!

El passat dissabte 20 de gener vam organitzar un doble encontre de Scrabble en català al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa. Al matí vam celebrar la 2a jornada de la 6a temporada de la LLISCA i a la tarda la 2a partida duplicada de la 3a temporada de la DISCA.

(more…)

Resum de la trobada de Scrabble Delta Prat del novembre

El passat dilluns 13 de novembre vam celebrar la primera trobada de Scrabble Delta Prat, al Cèntric Gastrobar by Ona Nuit, on ens vam trobar 9 persones que almenys van jugar una de les 6 partides que es van disputar en aquesta primera jornada.

Al nou apartat de classificacions ja hem computat tots els resultats d’aquesta primera jornada, podeu visitar-lo per obtenir tots els detalls de la trobada, però aquí fem un resum dels resultats obtinguts per cada jugador.

(more…)

Vine a jugar a Scrabble a les nostres trobades mensuals!

  • Són el segon dilluns de cada mes, de 19.30 a 22.30, al Cèntric Gastrobar.
  • Les trobades estan obertes tant a jugadors novells com a experimentats.

Després d’un temps durant el qual l’activitat del club Scrabble Delta Prat s’ha concentrat en portar campionats de Scrabble de primer nivell a la nostra ciutat (com el Mundial, la LLISCA o la DISCA), aquesta temporada 2017-2018 tornem a fer una aposta per organitzar trobades periòdiques que ajudin a crear afició per l’Scrabble al Prat i poder consolidar un espai de trobada per poder jugar a Scrabble en català al Prat.

En aquesta nova etapa les trobades es fan mensualment el segon dilluns de cada mes de 19.30 a 22.30 hores, al Cèntric Gastrobar by Ona Nuit (Plaça de Catalunya 39-41), on es poden jugar entre 1 i 3 partides, mentre es pren alguna beguda, es pica alguna cosa, o fins i tot es pot sopar mentre es juga! Les partides està previst que comencin cap a les 19.30, 20.30 i 21.30, la trobada s’acaba cap a les 22.30. A l’agenda d’aquest web trobareu la llista de totes les trobades previstes. Si no sabeu jugar a Scrabble, no patiu, que us n’ensenyarem!

Cartells de les trobades

Hem dissenyat tres cartells per promocionar les nostres trobades mensuals, al carrer i a les xarxes socials. Aquests cartells destaquen una paraula amb fitxes de Scrabble, acompanyades d’una definició i una imatge que en fa referència. Trobeu els cartells tot seguit:

Suspenem la trobada de Scrabble Delta Prat del mes d’octubre

Degut als diversos esdeveniments polítics que estem vivint darrerament i la resposta repressiva de les forces i cossos de seguretat de l’estat espanyol, des de Scrabble Delta Prat hem decidit suspendre la nostra trobada del mes d’octubre prevista per avui, dilluns 9 d’octubre, ja que aquests fets ens han dificultat fer una difusió adequada d’aquesta trobada i per tal de condemnar també aquestes accions repressives i solidaritzar-nos amb totes les persones afectades.

Us preguem que disculpeu les molèsties que aquest fet us pugui ocasionar i aprofitem l’avinentesa per convidar a tothom a participar a les nostres trobades mensuals de Scrabble en català, el segon dilluns de cada mes de 19.30 a 22.30 hores al Cèntric Gastrobar, la propera trobada serà el dilluns 13 de novembre.

Dos jugadors pratencs participen al 3r Campionat de Scrabble Ciutat de Manacor

  • Octavian Mocanu guanya el campionat i el pratenc Francesc Gelabert queda tercer.

3r Campionat de Scrabble Ciutat de Manacor 2017El passat 3 de juny es va celebrar el 3r Campionat de Scrabble Ciutat de Manacor on hi van participar un total de 51 jugadors. Des de Catalunya es van desplaçar 4 participants a l’illa de Mallorca, 2 dels quals van ser del Prat de Llobregat: Francesc Gelabert i Joan Montané.

El primer classificat del campionat va ser el romanès resident a Cerdanyola Octavian Mocanu, i el segon classificat va ser el manacorí Joan Pascual, vencedor de l’edició del 2016. Pel que fa als jugadors pratencs, en Francesc Gelabert va pujar al 3r calaix del podi, una posició a la que no està gens acostumat, guanyant 5 de les 6 partides que va disputar i el pratenc afincat a Manresa, Joan Montané, va aconseguir la 19a posició sortint victoriós en 3 de les 6 rondes disputades.

(more…)

El Prat acull la partida final de la 2a temporada de la DISCA

El passat dijous 4 de maig al vespre, el local d’Amics d’El Prat (entitat de la qual forma part Scrabble Delta Prat) va acollir la 5a i darrera partida de la 2a temporada de la DISCA, el circuit de partides duplicades de Scrabble en català, que es juga en diverses poblacions d’arreu de Catalunya.

Aquesta partida, dirigida pel Francesc Gelabert actuant com a amfitrió en nom de Scrabble Delta Prat, va ser guanyada pel sabadellenc Carles Cassanyes. A més també va ser una partida decisiva per determinar la classificació final del conjunt de la temporada, encapçalada també pel jugador de sabadell. Podeu obtenir més detalls, les classificacions de la partida i de tota la temporada a l’article sobre la partida que hi ha al web de l’AJUSC.

(more…)

24 jugadors participen a la jornada de la LLISCA del Prat

Jornada de la LLISCA al barri de la Barceloneta del PratEl passat dissabte 25 de març al matí es van reunir al Prat 24 jugadors d’arreu de Catalunya per jugar la 5a jornada de la temporada 2016/2017 de la Lliga Itinerant de Scrabble en Català (LLISCA). Les 3 rondes de la jornada pratenca van donar lloc a 36 partides que puntuen per les classificacions individuals i per equips de la LLISCA.

Cal destacar les dues màximes jugades de la jornada, empatades a 122 punts, amb un DESORNEU d’Antonio Arcas, a la segona ronda de la jornada, i un ADONAREN d’Eric Olmedo, de la primera ronda. I precisament en aquesta primera ronda i amb aquests mateixos 2 jugadors, es va produir un altre rècord de la jornada, la partida que suma més punts conjuntament amb un total de 1026 punts, 464 de l’Antonio Arcas i 562 de l’Eric Olmedo.

Aprofitem l’avinentesa per agrair a l’Associació de Veïns de la Barceloneta del Prat de Llobregat que ens cedissin el seu local per desenvolupar-hi aquesta matinal de Scrabble.