Us convidem a la taula rodona: “IDEES PER A NAVEGAR EN LA INCERTESA”

Amics del Prat - ACIPEn el marc de col·laboració entre l’ACIP (Associació d’Empresaris del Prat), i Amics d’El Prat, us convidem a participar de la xerrada – taula rodona “IDEES PER A NAVEGAR EN LA INCERTESA” que tindrà lloc al local social de la nostra entitat al Passatge de l’Arús nº 6 el proper dijous 28 de maig de 18 a 20 hores.

Comptarem amb la participació de Joaquín Fernández (Catedràtic d’Economia i professor emèrit de la UB), Jordi Morera (Director General de Canaletas, S.L. i Vicepresident de l’ACIP), Mª Carmen Arias de la Cruz (Grafòloga i Presidenta del Col·legi professional de Grafòlegs), i Andreu Alsius (Director General d’APD).

L’objecte d’aquesta trobada és desvetllar algunes claus que ens permetin encarar la crisi de manera positiva en la mesura que és des d’aquesta actitud que ens haurà de ser més fàcil trobar la manera de sortir-ne.

Comments are closed.