Vine a signar per TV3 al País Valencià!

baner160Fa uns quants dies es va fer la presentació de la Iniciativa Lesgislativa Popular (ILP) “Televisió sense fronteres” al Prat de Llobregat, per iniciativa d’Amics d’El Prat, juntament amb el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, on ens va acompanyar Lluís Antoni Trobat, en representació d’Acció Cultural del País Valencià, entitat impulsora d’aquesta ILP que ha de permetre que es vegin totes les televisions en català arreu del domini lingüístic. Per tal que aquesta ILP tingui èxit, s’han d’aconseguir com a mínim 500.000 signatures abans del 24 de març del 2010, fa uns dies anunciaven que ja n’hi ha recollides 170.000.

Així doncs si voleu donar-hi el vostre suport, podeu passar pel nostre local per signar de dilluns a divendres de 5 a 9 de la nit, al Passatge de l’Arús nº 6 de la nostra ciutat.

Tags: , ,

Comments are closed.