Amics d’El Prat a la Fira Avícola

36ena Fira AvícolaA les portes de les festes de Nadal, ens preparem per a celebrar els dies 11, 12 i 13 de desembre la 36ena Fira Avícola i la 7ena Mostra d’Entitats on, un any més, Amics d’El Prat hi serà present. Al nostre estand tindràs l’oportunitat d’exercir el teu dret a vot per escollir l’Amic d’El Prat 2009 entre els candidats que et presentem o proposant-ne algun altre.

Possiblement al pavelló agrícola i ramader que organitza Amics del Cavall i amb la col·laboració d’Amics de la Sardana, podràs adquirir les magnífiques carxofes del Prat. Aquesta activitat, no és pas una nova forma de fer negoci per a la nostra entitat sinó una manera més de col·laborar en la promoció d’un dels més preuats productes de la nostra agricultura.

Recordem a més, que Amics de la Sardana farà una ballada de sardanes d’exhibició el dissabte 12 de desembre a les 19.30 hores a la sala polivalent, i una altra ballada solidària amb la Marató de TV3 el diumenge 13 de desembre a les 11 del matí amb la Cobla Baix Llobregat al recinte firal de Cal Gana.

Podreu comprar loteria de Nadal Nº 31973 import 3.00 € la participació, al local de Amics d’El Prat de 17 a 20 hores de dilluns a divendres o a l’stand 34 de la Mostra d’Entitats.

Candidats a Amic d’El Prat 2009:

  • Associació Musical del Prat, pel seu 25è aniversari.
  • Josep Oliva i Colomines, president d’Amics del Cavall.
  • Agrupació Fotogràfica Prat, pel seu 25è aniversari.
  • Esplai Sant Pere i Sant Pau, pel seu 25è aniversari.
  • Joan Suñol Darnés, per la seva dedicació al ciclisme local.
  • La llista és oberta, si creus que hi ha un millor candidat pots proposar-lo.

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.