Amics d’El Prat se suma a la manifestació del 10J

Cartell manifestacióAmics d’El Prat s’ha adherit a la manifestació convocada per Òmnium Cultural d’aquest proper dissabte 10 de juliol sota el lema “Som una nació, nosaltres decidim”, i en conseqüència animem a tots els nostres socis i sòcies, i a la resta dels pratencs i pratenques a participar-hi.

En motiu de la sentència del Tribunal Constitucional que retalla de nou  l’Estatut de Catalunya, s’ha convocat aquesta manifestació per tal de defensar els valors democràtics i per a reclamar el respecte a la voluntat del poble expressada en forma de referèndum.

El punt de sortida de la marxa és a la cruïlla del Passeig de Gràcia i la Diagonal de Barcelona, a les 6 de la tarda d’aquest dissabte 10 de juliol.

Podeu consultar la llista completa d’entitats adherides a la manifestació, que en el moment de publicar aquesta notícia consta ja de més de 800 adhesions de tota mena d’entitats i d’institucions diverses d’arreu dels Països Catalans.

Si us hi voleu adherir de forma personal per tal de donar-hi suport i confirmar la vostra assistència podeu fer-ho a través del facebook.

Per a més informació podeu consultar els webs d’Òmnium Cultural, i de la manifestació.

Tags: , ,

Comments are closed.