El XVè Aplec de la Tartana tornarà a la Granja de la Ricarda

L’edició de l’any passat de l’Aplec de la Tartana es va celebrar a la masia de Cal Nani, sortint del casc urbà cap al camp per tal de recuperar l’essència d’aquesta festa. En l’edició d’enguany es consolida aquesta tendència, i a més tindrem el goig de retrobar-nos amb l’escenari -renovat- que havia presenciat nombroses edicions d’aquest aplec en edicions passades.

D’aquesta manera el XVè Aplec de la Tartana es convertirà en el primer acte públic que tindrà lloc a la nova Granja de la Ricarda, per això, us emplacem a tots i a totes a assistir al que gairebé es podrà considerar com la re-inauguració d’aquest emblemàtic edifici de la nostra ciutat.

La jornada començarà a les 10 del matí del proper diumenge 24 d’octubre, i a la Plaça de la Vila és on s’iniciarà el recorregut pels carrers del Prat amb carros, cavalls, bicicletes i caminants fins arribar a la Granja de la Ricarda, on hi haurà la ballada de sardanes, actuacions de grups de cultura tradicional, l’acte institucional, el concurs de postres, el dinar de germanor, l’actuació dels Gaiters del Llobregat

El preu del tiquet pel dinar serà de 12€ i inclourà també la beguda i un obsequi. El podreu adquirir a la nostra seu del passatge de l’Arús num. 6, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores, o el mateix dia a la Granja de la Ricarda.

Podeu confirmar la vostra assistència, i convidar a participar-hi a tots els vostres amics a través de l’esdeveniment que hem obert al facebook.

Tags: , , ,

Un comentari a “El XVè Aplec de la Tartana tornarà a la Granja de la Ricarda”

  1. […] « El XVè Aplec de la Tartana tornarà a la Granja de la Ricarda […]