Itinerari del XVè Aplec de la Tartana

Tal com ja vam avançar fa uns dies el proper Aplec de la Tartana tornarà a la Granja de la Ricarda, i l’itinerari que seguirà la cercavila serà semblant al de l’any passat. Se sortirà de la Plaça de la Vila passant per Ferran Puig, seguint per Frederic Soler, aleshores tombarem cap a la dreta per l’avinguda de la Verge de Montserrat, girarem al carrer del Coronel Sanfeliu, continuarem cap a l’avinguda de l’Onze de setembre, continuem per la carretera de la Bunyola, i seguim per la Carretera Fonda, girant cap a la dreta per arribar a la rotonda de la carretera de l’Aviació, per entrar al recinte de la Granja de la Ricarda per la banda del mar.

Per a més informació:

  1. El XVè Aplec de la Tartana tornarà a la Granja de la Ricarda
  2. Esdeveniment al Facebook

Tags:

Comments are closed.