XIII Curs d’Història: “Història del Bàsquet pratenc – 1ª etapa. Des dels orígens (1932) fins a l’any 1962” a càrrec de Jaume Nadal

El passat dijous 26 de maig va tenir lloc la cinquena i darrera sessió del Curs d’Història d’enguany. En aquesta ocasió es va celebrar a l’Hotel d’Entitats del Prat, i va tractar sobre els inicis del bàsquet a la nostra ciutat. Aquesta xerrada va ser pronunciada per en Jaume Nadal, fruit de la col·laboració que hi ha entre Amics d’El Prat i l’Associació d’Exjugadors i Amics del Bàsquet Pratenc.

A continuació disposeu de la presentació que es va projectar, les fotografies, i el resum que es va lliurar als assistents.

Per veure les fotografies de l’acte podeu fer-ho aquí.

Per llegir el resum que es va repartir als assistents podeu baixar-lo aquí en format PDF.

Ja estem treballant en l’edició del Curs d’Història de l’any vinent, si teniu alguna proposta o idea per tractar qualsevol tema relacionat amb la història del Prat, poseu-vos en contacte amb nosaltres, o comenteu-la en aquest article.

Tags: , , , ,

Comments are closed.