Presentació del llibre: “Joan Lluís Pujol i Font, biografia d’un republicà” de Joan Lluís Ferret i Pujol

El proper dijous 1 de març a les 7 del vespre tindrà lloc la presentació del llibre “Joan Lluís Pujol i Font, biografia d’un republicà” de Joan Lluís Ferret i Pujol, a l’Hotel d’Entitats El Prat – Centre, al carrer de Lo Gaiter del Llobregat, 31-33. La presentació anirà a càrrec de Joan Camps i Boy.

El llibre

Sota el títol de “Joan Lluís Pujol i Font, biografia d’un republicà”, Joan Lluís Ferret relata la biografia del pratenc Joan Lluís Pujol i Font, que va ser advocat de professió, polític republicà, i el primer Secretari General d’Esquerra Republicana de Catalunya al costat del President Francesc Macià. El llibre està prologat per Joan Camps i Boy, exregidor d’ERC a l’Ajuntament del Prat.

L’autor

Joan Lluís Ferret i Pujol, va néixer al Prat de Llobregat l’any 1935, és Enginyer Tècnic Industrial, i ha publicat diversos llibres: “De la Dictadura a la Democràcia, de la Penúria al Benestar 1939-1993” (2002), “Josep Pujol i Capsada. Escrits 1908-1944” (2003), “Les barques de passatge del riu Llobregat al Prat i la seva explotació 1327-1873” (2007), “L’Escola d’Aprenents de La Seda de Barcelona, 1949-1971” (2009), “L’Aviació i El Prat de Llobregat, 1936-1959” (2010).

2 comentaris a “Presentació del llibre: “Joan Lluís Pujol i Font, biografia d’un republicà” de Joan Lluís Ferret i Pujol”

  1. […] republicà, i el primer Secretari General d’ERC al costat de Francesc Macià. El llibre va ser presentat l’1 de […]

  2. […] Aquesta biografia ja va ser presentada al Prat el passat 1 de març en un acte organitzat per Amics d’El Prat. […]