XIVè Curs d’Història: “Passat i futur de la Cooperativa Obrera de Viviendas i del cooperativisme” a càrrec de Xavier Padullés

Aquest passat dijous 26 d’abril va tenir lloc la primera sessió del Curs d’Història d’enguany a càrrec d’en Xavier Padullés. La conferència va ser un repàs pels 50 anys d’història de la Cooperativa Obrera de Viviendas, la seva incidència al Prat i un resum del cooperativisme en general. Tot seguit es va projectar el documental sobre els 50 anys de la COV. A continuació podeu veure’n el trailer.

Xavier Padullés és Doctor en Història, actual director de la COV, i professor adscrit al Departament de Teoria i Història de les arts escèniques de l’Institut del Teatre. També és autor del llibre “La Cooperativa Obrera de Viviendas (Una utopia obrera feta realitat)” i de diversos articles publicats en revistes com Serra d’Or.

Podeu descarregar-vos el resum de la conferència, i el programa del 50è aniversari de la COV.

Tot seguit us recordem les dates de les properes sessions:

  • Dijous 3 de maig a les 19 hores: “Sant Cosme: entre el barraquisme i la formació d’un barri”a càrrec de Jordi Ramos
  • Dijous 10 de maig a les 19 hores: “Introducció a la morfologia de la publicitat gràfica local (estudi d’El Prat de Llobregat 1900-1965)”a càrrec d’Agustí Casas
  • Dijous 17 de maig a les 19 hores: “Carrer l’Arús, un antic carrer del Prat” a càrrec de Jordi Torren

Lloc de celebració: Local social d’Amics d’El Prat, Passatge de l’Arús 6 del Prat de Llobregat.

Inscripcions: Trucant al telèfon 93 379 42 95 de dilluns a divendres de 17h a 21h o bé per correu electrònic a amics@amicsdelprat.cat. Les places són limitades.

Preu: Les quatre sessions 10 €, sessions independents a 5 € cadascuna.

Tags: , ,

Comments are closed.